Η Πέμπτη φάλαγγα κείται εντός των πυλών παρά τις εκπεφρασμένες κατά καιρούς στεντόρειες ρητορικές ιαχές περί του αντιθέτου, τούτο δε απεδείχθη δια του ιδιότυπα δικτατορικού καθεστώτος του επιτελικού κράτους της ενδημούσης κυβερνήσεως, η οποία, αρξαμένων των τελευταίων ραγδαίων εξελίξεων περί των παρακολουθήσεων υπό της ΕΥΠ, κλυδωνίζεται εκ βάθρων.

Η προδοτική στάση της κυβερνήσεως η οποία ανταγωνίζεται εξ ίσου την απελθούσα κυβέρνηση αφενός ως προς τα εθνικά ζητήματα όπως η προδοτική και κατάπτυστη συμφωνία των Πρεσπών, η δρομολογούμενη από τα έμμισθα εν τη πατρίδι μας, υπερεθνικά φερέφωνα, συνεκμετάλλευση του Αιγαίου, καθώς και η παντί προσφόρω τρόπω εθνική αποδόμηση δια της καλλιέργειας λήθης επί της ενδόξου ιστορικού παρελθόντος του έθνους η οποία εξικνείται δια της ξύλοις και ροπάλοις επιβολή του τρίτου φύλου.

Η Ν.Δ έχει αλλοτριωθεί εις μέγιστο βαθμό και εξισώνεται με τις ιδεολογικές αιρέσεις συλλήβδην της αριστεράς, οι  αρχιτέκτονες των οποίων, αποτελούν ανυπερθέτως και εκ των ως ουκ άνευ, του πυρηνάρχες των μηχανισμών των διαχρονικώς υφισταμένων και των νυν  υπερεθνικών διευθυντηρίων εξουσίας, οι οποίοι απεργάζονται να επιβληθούν εις την ανθρωπότητα διεκδικώντας πάσης φύσεως πρωτοκαθεδρία.

Η δυσώδης σήψη απάντων των κοινοβουλευτικών κομμάτων, σηματοδοτεί την μετάβαση προς μία νέα αντικειμενική πραγματικότητα η οποία θα αποτελέσει τον δαυλό της ανανήψεως των Ελλήνων και της δια αυτού μεταλαμπαδεύσεως της εθνική ιδέας.

Είναι πρόδηλο ότι ανέκαθεν όλα τα υπάρχοντα κοινοβουλευτικά κόμματα, πέραν των επιδερμικών εμπρηστικών δηλώσεων εκατέρωθέν ίνα φανατίζουν την άνοα μάζα, επί της ουσίας συμπράττουν προς όλα τα κοινά και ακανθώδη ζητήματα κατά του έθνους της πατρίδας του λαού και του έθνους.

Άπαντα τα κόμματα συνέπραξαν προς την πρωτοφανή εξ ιδρύσεως του Ελλαδικού Κράτους κατάλυση της ανθρώπινης αξιοπρέπειας καθόσον αφορά την συνθηκολόγηση προς μία ιατρική πράξη, διαρκούντος του υγειονομικού Άουζβιτς, τιμωρώντας απηνώς τους αντιφρονούντες. Ουδείς εκ της δήθεν «επαναστατικής» πλην στατικά διαμαρτυρόμενης αριστεράς έθιξε έστω και δ’ ολίγον την ποδοπάτηση της Συνταγματικής νομιμότητας, ως μείζονα έκφανση του νεοπαγούς ολοκληρωτισμού.

Το αυτό με τους δράστες και την ανοχή αυτών ή την κατά συρροή διαχρονική θεσμική κρατική αβελτηρία ως προς την κατάσβεση των πυρκαγιών.

Ομοίως συνθηκολόγηση απάντων των κομμάτων δια τα μνημόνια, πέραν των άλλων όπως και δια την διάλυση της κοινωνίας και της οικογένειας, με την καθολική και πλήρη ενίσχυση των εισερχομένων αλλοδαπών, ως πολυδιαφημιζόμενο τρόπο επιλύσεως του δημογραφικού εισέτι και δια των χειλέων της Προέδρου της Ελλαδικής Δημοκρατίας.

Η ομοφωνία όλων των κομμάτων δια την καταβαράθρωση της εθνικής ταυτότητας του πολιτισμού, της ιστορίας και της γλώσσας καθίσταται διαχρονική από τους δήθεν φιλελεύθερους ή σοσιαλιστές ή κομμουνιστές, ανεξαρτήτως της αλυσιτελώς δια τους οξύνοες, προβαλλόμενες ως ιδεολογικές διαφοροποιήσεις.

Εν προκειμένω ποιώ μίαν αναφορά σχετικώς με εκ του έτους 1976 ένθα ο τότε Υπουργός Παιδείας επί κυβερνήσεως Καραμανλή, κατήργησε μονομιάς την καθαρεύουσα ως επίσημη γλώσσα του κράτους, εν τααυτώ, εξαπέλυσε αναίτια, προφανώς χάριν ψευδεπίγραφου εκδημοκρατισμού, επίθεση κατά της διδασκαλίας των αρχαίων ελληνικών από το Γυμνάσιο.

Την αυτή πολιτική της δήθεν ως άνω συντηρητική παράταξη ηκολούθησε απεργκλίτως η κυβέρνηση Παπανδρέου εν έτει 1982, με υπουργό Παιδείας τον κ. Βερυβάκη, όπου νύκτωρ, κατήργησε τα πνεύματα εκ της Ελληικής γλώσσης, ακρωτηριάζοντας δια μιας την ομφάλιο λώρο με τον κοιτίδα του πολιτισμού τον αρχαίο Ελληνικό πολιτισμό.

Η ανθελληνική μανία κατά της τρισμέγιστης Ιεράς και Αγίας Αρχαίας Ελληνικής γλώσσης διεπράχθη υπό Ελλήνων, δια της συναυτουργίας ή έμμεσης αυτουργίας απάντων των κομμάτων.

Ως εκ τούτου η προδοσία συνιστά ένα διαρκές έγκλημα , διότι τα θεσμικά πραξικοπήματα των ανθελληνικών κομμάτων και κυβερνήσεων πλήττουν εκ βάθρων την εθνικής μας συνείδηση και καταλύουν την υγιή εγκεφαλοκρηπίδα των αγωνισαμένων Ελλήνων κατά του σκτοδισμού της Νέας Εποχής.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

*Ο Χαράλαμπος Β Κατσιβαρδάς είναι Δικηγόρος Παρ’ Αρείω Πάγω