Είναι πρόδηλον ότι η ορθόδοξη θεσμική άποψη δεσπόζει και κυριαρχεί  εν τη Πατρίδι μας, καταδιώκοντας ως αιρετική, οιαδήποτε αντιβαίνει ευθέως προς την άνωθεν επιβεβλημένη ως κρατούσα.

Οι κοσμο-εξουσιαστές δίδουν την εντολή και η Ελλάς ως πολιτισμική αποικία, δοθέντος ότι άπασα η θεσμική ελίτ (δικαστήρια, Κρατική οργανισμοί, τοπική, περιφερειακή και κεντρική διοίκηση) συνεργεία των εξωνημένων μέσων μαζικής ενημερώσεως, τελεί εν διατεταγμένη υπηρεσία να εφαρμόζει αμελλητί, δια πυρός και σιδήρου, τις αρχές και του κανόνες της παγκοσμιοποιήσεως και της Νέας Τάξης πραγμάτων.

Τούτο αποδεικνύεται από την πλύση εγκεφάλου η οποία απολύτως συστηματικά καλλιεργείται προς την ευρεία μάζα, διότι είμεθα η μοναδική χώρα παγκοσμίως, ένθα, ενώ οι κοινωνίες κοχλάζουν ένεκεν και συνεπεία των ραγδαίων εξελίξεων, της πτωχοποιήσεως, της παράτασης του πολέμου, της κατάλυσης των ταυτοτήτων κ.α, και ο Ελληνικός λαός καθεύδει τον νήδυμον ύπνο, εγκλωβισμένος στις κατευθυντήριες γραμμές των συστημικών διαύλων  αλλά και στην θεραπαινίδα του συστήματος, την «αριστερά», η οποία είναι η οιονεί «Ιερά αγελάδα» του συστήματος.

Η έλλειψη θεσμών εις την Ελλάδα ανάγεται εις το γεγονός ότι έχουν υποκατασταθεί καθολοκληρίαν υπό του πελατειακού καθεστώτος ούτως ώστε τα εκάστοτε κόμματα να συναλλάσσονται αδιαλείπτως με την κομματική βάση του Κράτους, και τηρουμένων των αναλογιών, η μη ευδοκίμηση υγιών κινημάτων, λόγω της παρακρατικής μορφής ελέγχου των κινημάτων και των θεσμών, υπό της φερομένης «ως μεταπολιτευτικής» αριστεράς.

Την προνομία δήθεν της κοινωνικής επανάστασης φέρεται ότι την έχει η ψευδώνυμη αριστερά, πλην όμως μεταπολιτευτικά έχει συνθηκολογήσει και συνιστά τον σκληρό πυρήνα του συστήματος και του κατεστημένου, με αποτέλεσμα σήμερον να συμβαίνει το εξής παράδοξο και άλογο, πλην όμως ακατάληπτο εις τις ευρείες αφιονισμένες μάζες :

Το κράτος, το παρακράτος, το δημόσιο, ο συνδικαλισμός ανήκουν εις την ίδια μήτρα, ήτοι εις την αριστερά, ως εκ τούτου ελέγχει τόσο την κοινωνική δράση όσο και την αντίδραση, ως εκ τούτου, την στιγμή την οποία αφενός προπαγανδίζει επαναστατικά εξουδετερώνοντας συνεργεία των λοιπών κομμάτων οιοδήποτε αντιφρονούντα και εξ ετέρου αποτελεί μέρος του κατεστημένου, το οποίο εξυπηρετεί μείζονα οικονομικά συμφέροντα.

Η έννοια της αριστεράς δεν την προσδιορίζω αυστηρά με ιδεολογικά κριτήρια, αλλά με την παγιωμένη αντίληψη προς την κοινή γνώμη, ως ετεροπροσδιορίζουσα, εξ αντιδιαστολής με την φερόμενη ως «κεντροδεξιά», κομματικά επίπλαστες έννοιες, πλην όμως ενσταλαγμένες εις το συλλογικό υποσυνείδητο της διανοητικά λοβοτομημένης μάζας.

Ως εκ τούτου, η σύγχρονη και καινοφανής ελίτ της αριστεράς άρρηκτα συνυφασμένη με την πλουτοκρατία, παρά την εκπεφρασμένη απλώς ρητορική περί του αντιθέτου, (τούτο δύναται τις να το αντιληφθεί δια των μέσων που κατέχει, τις θέσεις εργασίες, τις διδακτορικές διατριβές και την θεματολογία του πολιτισμικού μαρξισμού αλλά και εν γένει την επικράτηση προς τις κοινωνιολογικές επιστήμες), κηδεμονεύει οιαδήποτε προσπάθεια τυχόν αντίδρασης, εξ ού και όλα είναι ελεγχόμενα.

Εκ των ανωτέρω συνάγεται αιτιωδώς δηλαδή ότι τόσο η άρχουσα τάξη όσο και οι αντιρρησίες αυτής υπό το πρόσχημα της ρητορικής, συνιστούν μέρος του κατεστημένου και εξυπηρετούν ιδιοτελείς σκοπιμότητες.

Εξ αυτού το λόγου η πολιτική σκέψη εις την Πατρίδα μας, καθίσταται ιδιαίτατα αγκυλωμένη προς το παρελθόν και ευεπίφορο προς την ψευδολογία περί της αλήθειας των ιστορικών γεγονότων, την σκόπιμη αυτή ανεπάρκεια αφενός την έχει δημιουργήσει το ίδιο το σύστημα και εξ ετέρου την εκμεταλλεύεται επ’ ωφελεία του παρελκύοντας κατά το δοκούν την κοινή γνώμη.

Ως εκ τούτου η Ελλάδα δεν αντιδρά και δεν σφυγμομετρεί την εξέλιξη των παγκόσμιων τεκταινομένων διότι η  αριστερά μαζί με την κεντροδεξιά και συλλήβδην όλα τα κοινοβουλευτικά κόμματα συνιστούν μέρος του πυρήνα του εντελλόμενου κατεστημένου.

Απτή απόδειξη τούτου, ήταν κατά την περίοδο του υγειονομικού «Άουσβιτς», την πιο στυγνής προπαγάνδας και παραποίησης της αντικειμενικής αλήθειας, όπου εδιώκεται όπως διατύπωνε διαφορετική άποψη ως δήθεν διασπορά ψευδούς ειδήσεως, για πρώτη φορά μεταπολεμικά λογοκρίθηκε η πολυφωνία και η παρέκκλιση από την καθεστωτική άποψη ως αιρετική η οποία δέον όπως διωχθεί απηνώς και εξοστρακιστεί δια του στίγματος του εγκληαμτίου της σκέψεως.

Η πρωτόγνωρη για τα δημοκρατικά ειωθότα ιδιότυπη δικτατορία, να καταστρατηγείται η νομιμότητα εισέτι και από τα ίδια τα δικαστήρια τα οποία αναπαρήγαγαν στείρα την κρατική προπαγάνδα, τούτο δε αποδεικνύει το μέγεθος της σήψης και την αδυναμία ενός κράτος να εξελιχθεί και να προοδεύσει.

Το Ελλαδικό Καθεστώς, ουδόλως αναγνώρισε το θεμελιώδες δικαίωμα επί της υγείας και του σώματος, με έωλη ιατρική επιχειρηματολογία και νομικά φληναφήματα, πλην όμως ο νεοπαγής αυτός ολοκληρωτισμός εγκαθιδρύθηκε με την άμεση συνέργεια της «πολύφερνης» αριστεράς, και όποιος αντιδρούσε τον στιγμάτισαν κατά συναυτουργία με προσβλητικές αιτιάσεις μισαλλοδοξίας οι οποίες αναζωπύρωναν εσκεμμένα την κοινωνική διχοστασία.

Το κοινωνικό και πολιτικό αυτό κίνημα, καταπνίγηκε από το ίδιο το κατεστημένο και δεν αναδείχθηκε από τους εξωνημένους κονδυλοφόρους και τελούντες σε διατεταγμένη υπηρεσία συγγραφείς του εριζωμένου κατεστημένου.

Εντούτοις  οι μηχανισμοί του συστήματος, προβαίνουν εκ του ασφαλούς σε πορείες, κινητοποιήσεις, χάριν εντυπωσιασμού δια να διατηρήσουν τα προσχήματα υπέρ του σιδηρού συστήματος.

Εν κατακλείδι, για ποιο λόγο ο Έλληνας δεν είναι πληροφορημένος και δεν αντιδρά δεόντως όπως ο ξένος, τούτο δε ανάγεται εις ότι αγνοεί βασικά και ακανθώδη ζητήματα της πολιτικής επικαιρότητας και καθίσταται έρμαιο της προπαγάνδας και της κηδεμονίας του υφιστάμενου δοτού ανθελληνικού κοινοβουλευτισμού.

Συνελόντι ειπείν το Σύνταγμα έχει καταλυθεί και η θεσμική βία εις βάρος του Έλληνα καλπάζει και σύμπαντα τα κόμματα ασχολούνται με απολιθώματα του παρελθόντος δια να συντηρήσουν την μάζα, με ψευδεπίγραφες  επετείους, πρωταίτιοι των οποίων είναι οι σημερινοί πολιτικοί βιαστές μας.

Η λογική εάλω, η δημοκρατία ενταφιάζεται.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

*Ο Χαράλαμπος Β Κατσιβαρδάς είναι Δικηγόρος Παρ’ Αρείω Πάγω