Ποιοι είναι οι αμνοί; Οι εμβολιασθέντες συνανθρωποί μας, οι οποίοι σιωπούν ενώ ταυτόχρονα, πολλοί από αυτούς, απόδειξη της ορθότητας της κωδωνόσχημης καμπύλης που αφορά την ευφυία, ενίοτε επιτίθενται και σε όσους αντιδρούν.

Το μέγα θανατικό έχει ξεσπάσει στην χώρα, σιωπά ο Πρωθυπουργός, που διέσπειρε ψευδείς ειδήσεις την Κρήτη λέγοντας ότι: Το εμβόλιο είναι ασφαλές και χωρίς παρενέργειες, τον διέψευσε πανηγυρικά η ίδια η εταιρεία του εμβολίου, σιωπά το σύστημα των πολιτικοποιημένων Ιατρικών συλλόγων που είναι βουτηγμένο μέχρι την μύτη στην παλαιοκομματοκρατία, που είναι σπόνσορας για το εμβόλιο, σιωπά το επίσημο Νεοιερατείο της επίσημης εκκλησίας, μερικά μύρια είναι αυτά άλλωστε, σιωπά ο καλοχορτασμένος δημοσιογραφίσκος, σιωπά ο Πρόδρομος που συμμετέχει δι αντιπροσώπου και στις βραβεύσεις του Μπούρλα, σιωπά και ο ταλαίπωρος μικροαστός και ο καημένος επαρχιώτης, που τον μπολιάσαν και δεν τολμά να συμπληρώσει μια κίτρινη καρτέλα.

Τα δεδομένα είναι ξεκάθαρα και έχουν μόνον για ανάγνωση. Οι χώρες που έχουν τα χαμηλότερα ποσοστά εμβολιασμού, έχουν τους λιγότερους θανάτους, τα λιγότερα κρούσματα, τις αληθινά άδειες ΜΕΘ.

Η χώρα που χρησιμοποίησε κλασικά εμβόλια και όχι το εμβόλιο, η Σερβία, έχει περίπου τα ίδια ποσοστά, κάτι που μας λέει ότι πιθανόν και ο εμβολιασμός να ήταν άχρηστος, ακριβώς όπως συμβαίνει με την γρίπη των χοίρων το 2009, που μας απειλούσαν, αλλά τελικά επειδή ο κ Τσιόδρας με τον κ. Κοντοζαμάνη, δεν ήταν καλά προετοιμασμένοι, ανέβαλαν τον Αρμαγεδδών για το 2019.

Τι σημαίνει αυτό; Ότι ένας καλός στατιστικολόγος και ένας εισαγγελέας που δεν θα είναι φίλος του πρώην αντιπροέδρου του ΣτΕ, αν αναλάβουν τον έλεγχο της υπόθεσης, θα γεμίσουν οι φυλακές …

Όμως η σιωπή των αμνών τους κάνει να νοιώθουν ακόμα ασφαλείς και όχι μόνον αυτό, αλλά να ζητάνε και τα ρέστα. Νοιώθουν ασφαλείς όσο δημιουργούν πολιτικά αναχώματα που ομιλούν περί συνεργασιών, κυβερνησιμότητας και διαπραγμάτευσης.

Η απάντηση είναι μια και είναι δημοκρατική. Όσοι δεν τα παν καλά με τα μαθηματικά θα πρέπει να αντιμετωπίσουν την δικαιοσύνη, όχι αυτή του αντιπροέδρου, αλλά αυτην καθ αυτή που πηγάζει απο το έθνος, δηλαδή απο τον λαό που έχει συνείδηση της ταυτότητάς του.

Οι νεκροί που αυξάνονται, συντομεύουν το τέλος της διεφθαρμένης εξουσίας.

Άφησα μια ερώτηση για το τέλος. Ο κ. Κοντοζαμάνης που νόσησε από ένα οξύ περιστατικό μετά το εμβόλιο, συμπλήρωσε κίτρινη καρτέλα ή ακόμα;

Επειδή είναι νοσοκόμος και όχι ιατρός, ας έρθει να του εξηγήσω, αυτά που οι απλοί ήρωες νοσοκόμοι συνάδελφοί του, τα γνωρίζουν, χωρίς να είναι καθηγητές;

‘Οπως ο ίδιος , διότι και αυτό συμβαίνει στην έρημη χώρα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Απάντησε κ. Κοντοζαμάνη και  μετά θα σε συμβουλεύσω για το τι πρέπει να πάρεις μπας και αποφύγεις αυτό που θα έρθει ξανά μετά το εμβόλιο.