«Δικαίωμα στο σώμα, δικαίωμα στο φύλο, δικαιωμα το pride…» , ε, φάτε λοιπόν και το δικαίωμα στην προβολή της παιδεραστίας και της αιμομιξίας , έτσι επειδή το θέλει ο δικαιωματισμός και η πρόοδος. 

Αναφερόμαστε φυσικά στον κακό χαμό που έχει γίνει στα κοινωνικά δίκτυα και σε κάποια ΜΜΕ με την ανακάλυψη του “καλλιτέχνη κόμικς”, Ηλία Κυριαζή. Μέσα σε λίγες ώρες ο εν λόγω τύπος έγινε δέκτης του τίτλου ” εμετός ” από χιλιάδες Έλληνες που είδαν τα τερατουργήματα του.  

Σκίτσα που προβάλουν την παιδεραστία αλλά και την αιμομιξία στην πιο χυδαία και ζοφερή μορφή της . Αυτό που συνέβη στην 12χρονη στον Κολωνό, φανταστείτε το να προβάλλεται ως… τέχνη.

Όμως ο Ηλίας Κυριαζής δεν έχει μόνο αυτές τις καλλιτεχνικές και ίσως όχι μόνο, προτιμήσεις. Είναι υπέρμαχος των ανοιχτών συνόρων, του δικαιώματος να γίνονται πορείες μεταναστών, υπέρ του pride και φυσικά, σύμφωνα πάντα με τα γραπτά του ,δεν έχει πρόβλημα να βλέπει την Παναγία στα χρώματα της ” ομοφυλοφιλικής υπερηφάνειας ” . 

Αυτός είναι ο πραγματικός  δικαιωματισμός, αυτός που θεωρεί δικαίωμα τα πάντα και δεν σέβεται ούτε το σώμα, ούτε την ψυχή ενός παιδιού.

Μάλιστα, και εδώ φαίνεται η υποκρισία της αριστεράς, η γνωστοποίηση της ύπαρξης του Κυριαζή , προκάλεσε αντιδράσεις και σε αυτήν, όχι όμως για την ουσία των απόψεων του αλλά γιατί έτσι ” δίνει ψωμί στους φασίστες ” .

Φασίστες μάλιστα, αποκάλεσε ο ίδιος ο “καλλιτέχνης” όσους αντιδρούν στην (ο Θεός σίγουρα δεν την κάνει) τέχνη του.
Ας μείνουμε στις αυθόρμητες αντιδράσεις του κόσμου, που βλέποντας το αίσχος αυτό, δημιούργησαν ένα κίνημα αντίδρασης.

Γιατί αυτό σημαίνει ότι παρόλη την προπαγάνδα περί της δήθεν προόδου και των δήθεν δικαιωμάτων, η κοινή γνώμη, το κοινό αίσθημα της ελληνικής κοινωνίας έχει ακόμη αντοχές στο απλά αηδιαστικά ανώμαλο. Όσο για αυτούς που ρωτούν γιατί δεν επεμβαίνουν οι Δικαστικές αρχές, μάλλον άδικα θα περιμένουν.

Αυτές οι αρχές, τουλάχιστον οι κυβερνητικές,  έχουν άλλες προτεραιότητες. Αυτές που αφορούν το γάμο μεταξύ ομοφυλοφίλων όπως δήλωσε και ο Πρωθυπουργός μας στο Bloomberg, καθώς ” ή ελληνική κοινωνία έχει γίνει πλέον ώριμη ” . Έλα μου ντε όμως που υπάρχουν και οι διάφοροι Κυριαζήδες οι οποίοι χαλάνε την σούπα, δείχνοντας στην κοινωνία το πραγματικό πρόσωπο του δικαιωματισμού.

Μόνο η κοινωνία μπορεί να αντιμετωπίσει και να αντιδράσει σε αυτά τα αίσχη.

Μόνο η προσήλωση στις εθνικές αξίες της Πατρίδας, της θρησκείας και της οικογένειας μπορούν να δώσουν μέλλον στο μονόδρομο της παρακμής που θέλουν να βάλουν την κοινωνία μας .

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αυτό το μέλλον μπορεί να το εκφράσει μόνο ο Εθνικισμός, όλα τα άλλα είναι απλές ” συνταγματικές υποκρισίες “.