Αντί οι σστυνομικές υπηρεσίες να κυνηγούν το οργανωμένο έγκλημα, παίρνουν άνωθεν εντολές να περιζώνουν κατοικίες μαχητικών και ασυμβίβαστων δημοσιογράφων (λέγε με Σ.Χίο) γιατί οι τελευταίοι είναι ιδιαίτερα ενοχλητικοί με την φαύλη εξουσία που εκπορεύεται από το Μαξίμου…

Θα έπρεπε κυβερνητικοί ενός ανάξιου παρακράτους να είστε ιδιαίτερα ευτυχείς που οι “δημοσιογραφικές λόγχες” ασχολούνται μαζί σας ,]δίνοντας σας έτσι την δυνατότητα να αποδεικνύετε κάθε φορά, πως είστε καθαροί, αμόλυντοι και υπεράνω πάσης υποψίας … Δεν είστε όμως και γι αυτό φρίττετε.

Γιατί ξέρετε πως ο λαός από “τρελό” και από “μικρό” μαθαίνει την αλήθεια.

Και βέβαια τρελός δεν είναι ο Στέφανος, ανήκει όμως σε εκείνη την πάστα χαλκέντερων δημοσιογράφων που αν χρειαστεί τα βάζουν ακόμη και με τον διάολο…για να σας ξεμπροστιάσει στις άπειρες ανομίες σας! Ούτε μικρός ηλικιακά για να αναφωνήσει… αυτό που όλοι βλέπουμε αλλά δεν το λέμε.

Πως “ο Βασιλιάς είναι γυμνός “! Γιατί γυμνοί και ρακένδυτοι είστε εσείς οι ένοικοι του Μαξίμου.

Το περιβάλλον σας ζέχνει…

Το ξέρετε αυτό σκώληκες του “κόπρου του Αυγεία», γι αυτό και ο εκ Λακωνίας “Σπαρτιάτης” γίνεται ο εφιάλτης σας, γίνεται οι “Ερινύες” σας για τα όσα αίσχη έχετε διαπράξει…

Κοντός ψαλμός αλληλούια…

Και θα λογοδοτήσετε ,για όσα ποταπά και αποφώλια έχετε διαπράξει μέχρι τώρα σε βάρος ενός παραπαίοντος και αδύναμου λαού.

Στις άπειρες μίζες ,στο ενεργειακό ,στο λαθρεμπόριο καυσίμων στο πάρτι των ανεξιχνίαστων εμβολίων, στις εξοντωτικές φωτιές, εωσφορικό προάγγελο αιολικών πάρκων με ότι αυτό συνεπάγεται …

Στην ανεξέλεγκτη επιδρομή των “λάθρο” από το “ξέφραγο αμπέλι” των συνόρων μας, βραδυφλεγής βόμβα πια στα μετόπισθεν μας. Διαφθορά λοιπόν παντού και με βούλα!

Η Νέμεση σας περιμένει πολιτικά ανδρείκελα των δήθεν καθώς πρέπει κομμάτων και θα είναι αμείλικτη μαζί σας αυτή τη φορά!

Και το ξέρετε, γι αυτό και σπρώχνετε προς τα πίσω τις εκλογές ,εσείς όλοι “ολετήρες του Έθνους” ! Αυτό που εκφράζετε, χαμερπείς πολιτικάντες δεν είναι Δημοκρατία… δεν είναι προάσπιση ανθρωπίνων δικαιωμάτων!

Είναι η σκοτεινή πλευρά σας στην ζώνη του λυκόφωτος ,μορφή ύπουλης κεκαλυμένης Δικτατορίας ,πολύ χειρότερης απ όσες πέρασαν σε τούτη εδώ την χώρα…

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οψόμεθα εις Φιλίππους! Οι καιροί ου μενετοί!