Το γε νυν έχον, διατηρούμε την υπομονή μας προσβλέποντες εις την Ανάσταση του Θεανθρώπου, ένθα θα διασκορπίσει απανταχού το Ευαγγελικό μήνυμα της ολοσχερούς καταργήσεως του Θανάτου και όπως μεταλαμπαδεύσει το ανέσπερο Φως της Αληθείας, ήτοι της πανηγυρικής καταργήσεως του Θανάτου δια τον Θάνατο.

Η Ελπίς του σύμπαντος δια της Αναστάσεως του Αληθινού Θεού θα σημάνει την εκκωφαντική κατάλυση της αχλύς της αναδιδόμενης δυσώδους σήψεως του ερριζωμένου ανθελληνικού πολιτικού κατεστημένου, το οποίο ηδονίζεται δια του κοινωνικού θανάτους της ελλαδικής κοινωνίας.

Ο απροκάλυπτος και απερίφραστος εμπαιγμός της ελλαδικής Κοινωνίας δια της υγειονομικής κάθαρσης των πολιτών δια της στυγνής επιβολής ενός ολέθριου υγειονομικού Άουσβιτς, καταλύοντας παν ψήγμα ατομικού δικαιώματος και ελευθερίας, τιμωρώντας απηνώς τους αντιφρονούντες ανυπάκουους και απείθαρχους πολίτες ως εγκληματίες του κοινού ποινικού δικαίου, συνιστά ανυπερθέτως μία ζοφερά βιούμενη απτή πραγματικότητα.

Συν τοις άλλοις, η σημερινή κυβέρνηση δια πράξεων και παραλείψεων της, συμβάλλουν εις την αύξηση του ρεύματος, πλέον της προϊούσας πτωχοποιήσεως του Ελληνικού πληθυσμού, με αποτέλεσμα ο ελληνικός λαός να πνέει τα λοίσθια, έχοντας υποστεί αλλεπάλληλα πλήγματα, εντούτοις όμως τούτο δεν γίνεται όσο θα έπρεπε εν ευρεία εκτάσει αντιληπτό εις την κοινή γνώμη, δια τον λόγο ότι ο καθημαγμένος Ελληνικός λαός αναπτύσσεται καθειργούμενος ολούθε εκ της φαιάς προπαγάνδας του υφιστάμενου καθεστώς, έχοντας ασυνείδητα εθιστεί προς την αισχρά και χυδαία κρατική προπαγάνδα.

Τα Μέσα Μαζικής Ενημερώσεως δρώντα, υπό πακτωλών χρημάτων, παραποιούν την πραγματικότητα και συνιστούν το προπύργιο της αγεληδόν σκεπτόμενης πνευματικά ευνουχισμένης κοινωνικής μάζας.

Η παραχάραξη της αλήθειας δια την κατ’ εξακολούθηση και κατά συρροή ψευδών ειδήσεων, συνιστά την αιχμή του δόρατος της εξωνημένης εξουσίας αντιμετωπίζοντας το πλήθος ως φύσει ανδραποδώδες, ευεπίφορο και δεκτικό εξαπάτησης, ούτως ώστε να αφιονισμένο όν, να αγνοεί τις τεκταίνεται εις βάρος του, υπό την εν τη κυριολεξία συμμορία η οποία λυμαίνεται την πορεία του έθνους.

Ο αντεστραμμένος βιούμενος κόσμος συνιστά μία αντικειμενική πραγματικότητα διότι δρα και λειτουργεί με άλογους όρους άνωθεν επιβεβλημένους δια τους μηχανισμούς της εξουσίας ούτως ώστε δια της προσφιλούς πρακτικής της πλύσεως εγκεφάλου να εγκαθιδρύσουν ως αληθινή και διακαώς ποθητή, μια κίβδηλη και αλλοτριωμένη πραγματικότητα του πραγματικού εθνικού συμφέροντος.

Η παγκοσμιοποίηση και νόθευση των Εθνών ήδη επελαύνει απρόσκοπτα και με ταχείς ρυθμούς αφελληνίζοντας την βάση της κοινωνίας και αποδομώντας εκ βάθρων το θεμελιώδης οικοδόμημα της πολιτισμικής μας ταυτότητας..

Τις προηγούμενης ημέρες καταστήκαμε εκόντες άκοντες κοινωνοί, ενός ανδρός Ισλαμιστή, ο οποίος, εισέβαλε εις τον Ορθόδοξο Ιερό Ναό του Αγίου Παντελεήμονα, διαταράσσοντας την θεία Λειτουργία ανίερα, ανέλαβα το μικρόφωνο και διεμήνυσα βλάσφημα και δημόσια εις επήκοον των ευλαβών πιστών, ο Θεός είναι Μεγάλος, γεγονός το οποίο αποδεικνύει ήδη τα πλειστάκις προαναγγελθέντα περί της αντικατάστασης του Ελληνικού Πληθυσμού και την αμισβήτηση της εθνικής μας κυριαρχίας από επήλυδες αλλόθρησκους αγνώστων λοιπών στοιχείων οι οποίοι έχουν εισέλθει εις την Πατρίδα μας το πρόσχημα του μετανάστη ή τον επιγενόμενο, επιστημονικά ανυπόστατο, πλην όμως επιμελώς μεθοδευμένο και εσκεμμένο χαρακτηρισμό ως πρόσφυγα.

Η ένδον αμφισβήτηση των δομικών σταθερών της εθνικής μας κυριαρχίας άρχεται εκ του εθνομηδενιστού ιδεολογήματος της παιδείας και εξικνείται και μέχρι την ερριζωμένη εκ βαθέων πίστη, ήτοι την ζώσα Ορθόδοξη παράδοση, εξ αυτού του λόγου, υποστηρίζεται ο εποικισμός της πατρίδας μας αλλά και η προαγωγή του Ισλάμ, παντί προσφόρω τρόπω.

Εις επίρρωσιν των ως άνω, δοθέντος ότι τούτο επιτάσσει η επελεύνουσα παγκοσμιοποίηση και η εγκαθίδρυση της Νέας Τάξης πραμγάτων καθίσταται η απαράδεκτη δια Αρχηγό Κράτους και δη Ορθοδόου, διαρκούσης της Αγίας και Μεγάλης Εβδομάδας να επισκέπτεται το Φετιχιέ Τζαμί ανήμερα της Μ. Τρίτης, προ δηλαδή της Σταυρώσεως του Θεανθρώπου από τους υποκριτές Γραμματείς και Φαρισαίους και τους δοτούς καιροσκόπους του Ιερατείου.

Όλα τα ως άνω συνετελέσθησαν εις μία καίρια περίοδο εν τη Πατρίδι μας (προϊούσα πτωχοποίηση δια της διόγκωσης της ακρίβειας, κατάλυση της Συνταγματικής νομιμότητας δια μέσου της υγειονομικής δικτατορίας, διωγμός των Ελλήνων και επιβολή ενός νοσηρού αντεστραμμένου κόσμου), με την επίσημη Εκκλησία εσκεμμένα να καθεύδει τον νήδυμο ύπνο.

Ο διωγμός των Ελλήνων και η αντικατάσταση του Ελληνικού Πληθυσμού δια της εκριζώσεως ο,τιδήποτε Ελληνικού ήδη τεκταίνεται ότε ο Ισλαμιστής ο οποίος εισέβαλα λάθρα και δημοσίως συνιστά δηλωτικό του τι επέρχεται αλλά και η στάση της Πρόεδρου της Δημοκρατίας να προσβάλλει το θρησκευτικό συναίσθημα του Ελληνικού λαού δια της προκλητικής επισκέψεως της ανήμερα της Μ. Τρίτης.

Ασφαλώς όλα αυτά συνιστά εκφάνσεις ενός οργανωμένο σχεδίου ήδη εκ της τροποποίησης του Ποινικού Κώδικα επί κυβερνήσεως Τσίπρα την οποία ομοίως σεβάστηκε άνευ ετέρου τινός η παρούσα κυβέρνηση ως προς τις καθοριστικές καταργήσεις των εγκληματών κατά των θρησκευμάτων, πυροδοτώντας ούτως το χάος επί τη βάσει της κοινωνίας μας, ενόψει της παγκοσμιοποιήσεως.

Ως εκ τούτου ο ποινικός κώδιξ, συνιστά το εργαλείο, της εκάστοτε κυβερνήσεως, την θεραπαινίδα επιβολή των εθνοκτόνων πολιτικών σχεδιασμών καθότι άπαντες βιώσαμε, την σκανδαλώδη κατάργηση των καίριων διατάξεων δια του νέου ποινικού κώδικα, (Ν. 4619/2019), ήτοι του, προηγουμένως εν ισχύ,  άρθρου 198 του Π.Κ- περί κακοβούλου βλασφημίας, του άρθρου 199 του Π.Κ -καθύβριση θρησκευμάτων και του άρθρου 201 –περιύβρισης νεκρών, όπως προβλέπονταν και τιμωρούνταν εις το κεφάλαιο 7 του Ποινικού κώδικα με τίτλο επιβουλή της θρησκευτικής ειρήνης, σε βαθμό πλημμελήματος, με αποτέλεσμα σήμερον να αντιμετωπίζουμε έξαρση, οργανωμένων κακόβουλων και βλάσφημων επιθέσεων κατά της Ορθοδόξου Εκκλησίας, με βεβήλωση Ιερών Εικόνων συμβόλων, αισχρές ύβρεις και ούτω καθ’ εξής, διότι πλέον οι ως άνω ηθικώς αξιόμεμπτες και αξιοκατάκριτες πράξεις δεν συνιστούν ποινικό αδίκημα.

Κατάπληξη και απορία  δε προκαλεί, η αιτιολογική έκθεση της ως άνω καταργήσεως των επίμαχων διατάξεων, η οποία αναφέρει λιτά το εξής : «καταργούνται….αφού γίνεται γενικώς δεκτό ότι δεν προσβάλλουν κανένα υπαρκτό κοινωνικό μέγεθος και επομένως δεν συνιστούν αξιόποινες πράξεις»

Εν κατακλείδι, με βάσει τις ως άνω μη τυχαίες εξελίξεις προλειαίνεται το έδαφος δια την εκ των ενόντων κατάλυση της εθνικής μας κυριαρχίας, την εγκαθίδρυση μία πολυπολιτισμικής κοινωνίας με την πλήρη ανοχή και συγκατάθεση των ξενόδουλης και ανθελληνικής πολιτικής ελίτ, η οποία κηδεμονεύει σφόδρα την πατρίδα μας αναδράμοντας εκ της ιδρύσεως του καθημαγένου και τάλαινος έθνους μας.

Συνελέντι ειπείν ψυχή μας ευρίσκεται εις τα Αγία Πάθη του Κυρίου Ημών Ιησού Χριστού, εις την Σταύρωσιν και την Αποκαθήλωσιν, ενόψει της ζειδώρου Αναστάσεως δια της οποίας συνετρίβη διαπαντός ο θάνατος μετά του Εκουσίου Θανάτου του Τετιμημένου Θεανθρώπου μας, δια την ημετέραν Σωτηρίαν,

Το γε νυν έχον, ας προσπέσουμε γονυκλινείς και ας ψάλλουμε ευφροσύνως, Χριστός Ανέστη εκ Νεκρών Θανάτω θάνατον πατήσας και τοις, εν τοις μνήμασι ζωήν χαρισάμενος»

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

*Ο Χαράλαμπος Β Κατσιβαρδάς είναι Δικηγόρος Παρ’ Αρείω Πάγω