ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Κατά τον ΣΥΡΙΖΑ επειδή δεν αναγνωρίζεται ο όρος «γυναικοκτονία» δολοφονούνται γυναίκες. Δηλαδή η γυναίκα είναι ιδιότητα και όχι άνθρωπος...

Ρακούν πέφτει πάνω σε πεινασμένο αλιγάτορα που παραμονεύει ύπουλα (βίντεο)

Ρακούν πέφτει πάνω σε πεινασμένο αλιγάτορα που παραμονεύει ύπουλα (βίντεο)

Τα ρακούν είναι πολύ πονηρά και πολύ ευκίνητα ζωάκια και οι αλιγάτορες πολύ ύπουλα και πολύ πεινασμένα ζωάκια. Αν τα συνδυάσεις όλα αυτά μαζί, τότε έχεις το απόλυτο viral βίντεο.

Τα δυο μικρά ρακούν έκαναν τις βόλτες τους σε μια λιμνούλα, χωρίς να έχουν συνειδητοποιήσει ότι μέσα στα νερά, πίσω από έναν κορμό δέντρου κρυβόταν έναν πεινασμένο αλιγάτορας.

Τα ρακούν σκαρφάλωσαν στο δέντρο που επέπλεε στο νερό και η παρέα των ανθρώπων που τράβηξε το βίντεο άρχισε να φωνάζει για να τα τρομάξει και να τα γλιτώσει από τον αλιγάτορα.

“Προσέξτε τον αλιγάτορα! Υπάρχει ένας αλιγάτορας! Τρέξτε” άρχισαν να φωνάζουν και να κάνουν φασαρία χτυπώντας τενεκέδες οι άνθρωποι.

Τα δυο μικρά ζωάκια καθόλου δεν είχαν καταλάβει την παρουσία του αμφίβιου θηρευτή που ήταν έτοιμος να ορμήξει και σε λίγο πολύ πιθανόν να κατέληγαν στο στομάχι του.

Οι κραυγές των ανθρώπων έκαναν το ένα από τα δύο ρακούν να πάρει δρόμο, ενώ το άλλο κοίταξε στο νερό και είδε τον αλιγάτορα.

Μόλις είδε το επικίνδυνο ζώο να είναι έτοιμο να του χυμήξει, το ρακούν γούρλωσε έκπληκτο τα μάτια του και πρόλαβε τελευταία στιγμή να φύγει και να σωθεί.

Το βλέμμα του έμοιαζε σαν να λέει: “Ωχ, ένας αλιγάτορας! Ας πάρω δρόμο γρήγορα!”

Όσο για τον καημένο τον αλιγάτορα, αυτός έκανε σάλτο έξω από το νερό κι ανέβηκε στον κορμό, αλλά το ρακούν είχε ήδη εξαφανιστεί.

“Πού να πάρει. Πάλι θα μείνω νηστικός!” είναι σαν να σκέφτεται το μικρό αλιγατοράκι, έτσι όπως απέμεινε με το στόμα ανοιχτό πάνω στο δέντρο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.