ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Εκτακτο δελτίο θυελλωδών ανέμων -Θα φτάσουν τα 9 μποφόρ

Εκτακτο δελτίο θυελλωδών ανέμων -Θα φτάσουν τα 9 μποφόρ

Εκτατο δελτίο θυελλωδών ανέμων εξέδωσε η ΕΜΥ, προειδοποιώντας πως θα αγγίξουν και τα 9 μποφόρ.

Συγκεκριμένα, στο Βόρειο Αιγαίο, στο νοτιοδυτικό κρητικό πέλαγος και δυτικά της θάλασσας των Κυθήρων θα πνέουν βόρειοι, βορειοανατολικοί άνεμοι 7 και 8 μποφόρ.

Στο στενό Καφηρέα, τον νότιο Ευβοϊκό, το νοτιοδυτικό και νοτιοανατολικό Αιγαίο και δυτικά του Κρητικού, οι άνεμοι θα φτάσουν τα 8 μποφόρ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Την Τετάρτη αναμένονται ασθενείς τοπικές βροχές στις Σποράδες, την Εύβοια, την Κρήτη, πρόσκαιρα στην ανατολική Θεσσαλία και τις Κυκλάδες. Από το βράδυ ο καιρός αναμένεται βροχερός σε ανατολική Μακεδονία και Θράκη. Η ορατότητα θα είναι κατά τόπους περιορισμένη τις πρωινές και βραδινές ώρες στα ηπειρωτικά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.