ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Μια περιπέτεια αναρρίχησης – Κατέκτησε το πιο δυσπρόσιτο σημείο της Σιβηρίας (βίντεο)

Μια περιπέτεια αναρρίχησης – Κατέκτησε το πιο δυσπρόσιτο σημείο της Σιβηρίας (βίντεο)

Ο αναρριχητής Kilian Fischhuber από την Αυστρία με τη βοήθεια του Ρώσου φωτογράφου Σεργκέι Καρπούχιν κατάφεραν να φτάσουν στα βάθη της Σιβηρίας και να ανέβουν στην κορυφή των Πύργων Sundrun.

Υπάρχει ένα σημείο στα βάθη της ερήμου της Σιβηρίας στο οποίο ελάχιστοι άνθρωποι έχουν καταφέρει να φτάσουν. Πρόκειται για ένα από τα πιο δυσπρόσιτα σημεία στο κόσμο, τα λεγόμενα Sundrun Pillars, γνωστά και ως Πύργους Sundrun.

Ο διάσημος αναρριχητής από την Αυστρία Kilian Fischhuber με τη βοήθεια του Ρώσου φωτογράφου Σεργκέι Καρπούχιν έκαναν το όνειρο πραγματικότητα και έφτασαν στην κορυφή των Πύργων Sundrun. Ο Καρπούχιν είχε φωτογραφίσει για πρώτη φορά τους Πύργους το 2016. Έτσι, ήταν ένας από τους λίγους που θα μπορούσε να οδηγήσει τον Fischhuber στο σημείο αυτό.

Για να φτάσουν στους Πύργους Sundrun χρειάστηκε να περάσουν από διάφορα μέρη, να πραγματοποιήσουν αρκετές πτήσεις, να διασχίσουν επί οκτώ ώρες ένα ποτάμι και να φέρουν εις πέρας μια ακραία αποστολή διασχίζοντας τους βάλτους της Σιβηρίας για τρεις ολόκληρες ημέρες. «Όταν επιτέλους φτάσεις στο λόφο και αντικρίσεις τους πρώτους Πύργους… Πρόκειται για αληθινή επιβράβευση για τις προσπάθειες που έχεις καταβάλει», λέει ο αναρριχητής.

Μέχρι στιγμής μόνο λίγοι έχουν καταφέρει να φτάσουν στο συγκεκριμένο σημείο. Εσείς θα το τολμούσατε;

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.