ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτός ο Βαρτζόπουλος (και «καραμανλικός» τρομάρα του) πόσα «κιλά» πολιτικά χαζός είναι;

Έβγαλαν από τη θάλασσα μοτοσικλέτα, τσάντα Louis Vuitton και ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο (βίντεο)

Έβγαλαν από τη θάλασσα μοτοσικλέτα, τσάντα Louis Vuitton και ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο (βίντεο)

Έναν πακτωλό σκουπιδιών και ασυνήθιστων αντικειμένων, όπως ολόκληρες μοτοσικλέτες και κλιματιστικά (!), έχει μαζέψει από τους βυθούς ελληνικών νησιών η εθελοντική ομάδα All For Blue.

Από τον περασμένο Σεπτέμβριο, η εθελοντική ομάδα έχει πραγματοποιήσει δεκάδες δράσεις σε 30 νησιά του Αιγαίου, έχοντας διανύσει 1.700 ναυτικά μίλια και μαζέψει σχεδόν 224.000 σκουπίδια, συνολικού βάρους 202 τόνων!

Μεταξύ των νησιών που επισκέφθηκαν οι θαυματουργοί καθαριστές είναι η Σύρος, η Ρόδος, η Σαντορίνη, η Μύκονος, η Λέρος, η Σύμη και το Κουφονήσι.

Ανάμεσα στους τόνους σκουπιδιών που «ψάρεψαν» από τις ελληνικές θάλασσες είναι μοτοσικλέτες (σε Σύρο και Ρόδο), χριστουγεννιάτικα δέντρα, μια τσάντα Louis Vuitton (στη Μύκονο… φυσικά), κλιματιστικά, μια σιδερώστρα, παιδικά καρότσια και… κατσαρόλες.

Κατά τη διάρκεια των επισκέψεών τους στα ελληνικά νησιά, η εθελοντική ομάδα All For Blue παρέδωσε σεμινάρια σε χιλιάδες μαθητές, ενημερώνοντάς τους για τη σημασία της προστασίας του θαλάσσιου περιβάλλοντος και της διατήρησης της θαλάσσιας ζωής.

Πέραν των ασυνήθιστων σκουπιδιών, η ομάδα περισυνέλεξε τόνους πλαστικών και γυάλινων μπουκαλιών, οικοδομικά υλικά και πλήθος… ρούχων.

https://www.facebook.com/AllForBlueOrg/videos/437244227084571/?t=1

https://www.facebook.com/AllForBlueOrg/videos/417625052123871/?t=0

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.