Όταν μίλησε ο Πιερρακάκης, σίγησε ο Τραμπ. Έτσι απλά...

Ευθύμιος Λέκκας μετά τον σεισμό στην Κρήτη: «Ήταν επιφανειακός σεισμός σε γνωστές ζώνες που διατρέχουν την Κρήτη»

Ευθύμιος Λέκκας μετά τον σεισμό στην Κρήτη: «Ήταν επιφανειακός σεισμός σε γνωστές ζώνες που διατρέχουν την Κρήτη»

Για επιφανειακό σεισμό σε γνωστές ζώνες έκανε λόγο ο Ευθύμιος Λέκκας μετά τον σεισμό στην Κρήτη.

Ο σεισμός των 5,2 Ρίχτερ, σύμφωνα με το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο, ταρακούνησε το πρωί της Τετάρτης την Κρήτη. Σύμφωνα με τον πρόεδρο του ΟΑΣΠ, Ευθύμιο Λέκκα ακόμη δεν είναι σαφές εάν πρόκειται για τον κύριο σεισμό.

«Ηταν επιφανειακός σεισμός σε γνωστές ζώνες που διατρέχουν την Κρήτη από βορρά προς νότο», δήλωσε στο OPEN ο κ. Λέκκας. Ερωτηθείς για το εάν ήταν ο κύριος σεισμός πρόεδρος του ΟΑΣΠ επισήμανε ότι ακόμη οι σεισμολόγοι δεν είναι σε θέση να γνωρίζουν γιατί πρέπει να παρακολουθήσουν την μετασεισμική ακολουθία. Οπως είπε ήταν έντονος και αισθητός σε Κρήτη και Νότιο Αιγαίο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.