ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ινδία: Λίμνη γέμισε με κίτρινα βατράχια μετά από δυνατή βροχή (βίντεο)

Ινδία: Λίμνη γέμισε με κίτρινα βατράχια μετά από δυνατή βροχή (βίντεο)

Τα κίτρινα βατράχια εμφανίστηκαν σε λίμνη στην Ινδία και έχουν γίνει viral!

Αυτό συνέβη στο Madhya Pradesh της κεντρικής Ινδίας μετά από μια έντονη βροχόπτωση, με τα βατράχια να βγαίνουν από το νερό.

Το βίντεο δείχνει τουλάχιστον 40 από τα αμφίβια με έντονα χρώματα να πηδούν από μια λίμνη νερού σε ένα χωράφι στην πόλη Narsinghpur.

Τα κίτρινα βατράχια συνήθως δεν είναι τόσο κίτρινα ωστόσο, κατά τη διάρκεια της εποχής των μουσώνων, η οποία συμπίπτει με την εποχή ζευγαρώματος, τα αρσενικά μεταμορφώνονται σε αυτήν την εξαιρετικά φωτεινή απόχρωση για να προσελκύσουν τα θηλυκά.

Είναι κατανοητό ότι το χρώμα συνδέεται επίσης με τα υψηλά επίπεδα τοξικότητας και αλκαλοειδών του βατράχου, αν και λέγεται ότι είναι απόλυτα ασφαλή.

Ένα κλιπ δημοσιεύτηκε στα κοινωνικά μέσα από την Parveen Kaswan, περιβαλλοντολόγο να γράφει: «Έχετε δει ποτέ κίτρινα βατράχια. Επίσης σε αυτόν τον αριθμό. Είναι Ινδοί #bullfrog στο Narsighpur. Αλλάζουν σε κίτρινο κατά τη διάρκεια των μουσώνων και για την προσέλκυση των θηλυκών. Απλώς κοιτάξτε πώς απολαμβάνουν τις βροχές».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.