ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Αυστραλία: Τα κοάλα επιστρέφουν στο σπίτι τους μετά τις καταστροφικές πυρκαγιές (βίντεο)

Αυστραλία: Τα κοάλα επιστρέφουν στο σπίτι τους μετά τις καταστροφικές πυρκαγιές (βίντεο)

Μια συγκινητική στιγμή για έξι κοάλα αφέθηκαν και πάλι πίσω στο φυσικό τους περιβάλλον, μετά τις καταστροφικές πυρκαγιές στην Αυστραλία.

Στο βίντεο, τα κοάλα Τζεντ, Σκάλι, Μπίλα, Γκούλου και Γιέλοου, η οποία έχει στο μάρσιπο και το μωρό της, βγαίνουν από τα κλουβάκια τους και σκαρφαλώνουν πάλι στα δέντρα του φυσικού καταφυγίου Τιντμπιντίλα στην Καμπέρα.

Το 22% του πάρκου άγριας ζωής καταστράφηκε από τις φονικές πυρκαγιές και τις πλημμύρες που ακολούθησαν πριν από μισό χρόνο.

Τα κοάλα που διασώθηκαν και επέζησαν και βρίσκονταν υπό την επίβλεψη του Εθνικού Πανεπιστημίου της Αυστραλίας.

Πλέον, μπορούν να ζουν κανονικά και πάλι πίσω στη φύση, να ανεβοκατεβαίνουν στα δέντρα και να παίζουν.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.