
Αισθητή στην Αττική η σεισμική δόνηση των 3,7 Ρίχτερ που έγινε λίγα λεπτά μετά της πέντε.
Ο σεισμός έγινε αισθητός σε περιοχές όπως Ελευσίνα, Μαγούλα και Μάνδρα αλλά και σε πολλές άλλες περιοχές στο Λεκανοπέδιο.
Το εστιακό του βάθος ήταν 13,9 χλμ.
Το επίκεντρο του σεισμού ήταν σύμφωνα με τον καθηγητή Ευθύμιο Λέκκα στα Δερβενοχώρια εκεί που είναι η απόληξη όπως είπε της ζώνης των Αλκυονίδων.
Μιλώντας στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΙ είπε ότι θεωρεί ότι δεν θα υπάρξει συνέχεια.
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.