ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Απάνθρωπο περιστατικό στην Λέσβο – Πυροβόλησαν γάτα επειδή έσκισε την σακούλα των σκουπιδιών

Απάνθρωπο περιστατικό στην Λέσβο – Πυροβόλησαν γάτα επειδή έσκισε την σακούλα των σκουπιδιών

Άλλη μία περίπτωση βίας κατά ζώων έλαβε χώρα στο Ίππειος της Λέσβου, όταν πυροβόλησαν γατάκι που έσκισε σακούλα σκουπιδιών.

Όπως αναφέρει η Κιβωτός, ο δράστης, ο οποίος συνελήφθη είχε το θράσος να δηλώσει σε γνωστούς του ότι πυροβόλησε το γατάκι επειδή …έσκιζε τις σακούλες με τα σκουπίδια του.. «και έπρεπε να μάθει».

Και όταν οι άνθρωποι άκουσαν τα λεγόμενά του και προφανώς εξανέστησαν τους απάντησε «έτσι είμαι εγώ» και «όποιος θέλει να έρθει να μου ζητήσει τον λόγο».

Οι αυτόπτες μάρτυρες, σύμφωνα με την Κιβωτό προσήλθαν στο Αστυνομικό Τμήμα Αγιάσου Λέσβου και έκαναν καταγγελία για το περιστατικό. Ο δράστης προσήχθη στο Τμήμα, το όπλο του κατασχέθηκε ενώ ήδη σχηματίστηκε δικογραφία και έχει αποσταλεί στην Εισαγγελία Μυτιλήνης.

«Η Κιβωτός Μυτιλήνης συγχαίρει τους μάρτυρες οι οποίοι σε ένα μικρό χωριό δεν δίστασαν να πουν την αλήθεια και να καταγγείλουν ένα νταή και δολοφόνο ζώων! Είμαστε περήφανοι που είστε συμπολίτες μας! Όσο για τον δράστη, θα τα πούμε στο δικαστήριο», καταλήγει στην ανακοίνωσή του το Φιλοζωικό Μη Κερδοσκοπικό Σωματείο η «Κιβωτός».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.