ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Γαλλία: Kόκορας δικαιώθηκε από… δικαστήριο για το πολύ δυνατό λάλημά του

Γαλλία: Kόκορας δικαιώθηκε από… δικαστήριο για το πολύ δυνατό λάλημά του

Τι κι αν η αστυνομία έχει επιπλήξει τους ιδιοκτήτες του γύρω στις 100 φορές, ένας κόκορας στο Ιβλίν της Γαλλίας, συνεχίζει να αναστατώνει μια ολόκληρη γειτονιά με το εκκωφαντικό λάλημά του.

Ένας κόκορας ονόματι Έλιοτ και οι ιδιοκτήτες του βρέθηκαν στο στόχαστρο από τους γείτονες καθώς λαλεί όχι μόνο πολύ νωρίς, αλλά και πολύ δυνατά, σύμφωνα με μαρτυρίες. Μάλιστα ο ιδιοκτήτης του κόκορα έφτασε στο σημείο να διώκεται από τις Αρχές!

Ωστόσο, πλέον ο κόκορας μπορεί να συνεχίσει να «τραγουδά» στο Ιβλίν της Γαλλίας όπως αποφάνθηκε το αστυνομικό δικαστήριο των Βερσαλλιών, σύμφωνα με την «Le Parisien».

Σύμφωνα με τον ιδιοκτήτη, από τους επτά γείτονές του, μόνο ένας παραπονιέται για τον κόκορα. Μέχρι πρόσφατα η δημοτική αστυνομία έχει επέμβει δεκάδες φορές μετά τις κλήσεις του. Ωστόσο, ο ιδιοκτήτης διαβεβαιώνει ότι ο κόκορας δε λαλεί τη νύχτα, δηλαδή σε ακατάλληλες ώρες καθώς τότε κοιμάται.

Το δημαρχείο της περιοχής εξέτασε επίσης την υπόθεση. Ένας ειδικός παρενέβη με έναν μετρητή στάθμης ήχου για να μετρήσει την ένταση του ήχου που εκπέμπεται από τον κόκορα.

Τελικά, ο δικαστής κάλεσε στην απελευθέρωση του ιδιοκτήτη του κόκορα. Μάλιστα, ο ιδιοκτήτης αναφέρει ότι δεν πρόκειται να τον εγκαταλείψει παρά τα μπλεξίματα που είχε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.