ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στη έδαφος!

Απίθανα βασανιστήρια σε λιοντάρι – Του αφαίρεσαν νύχια και δόντια και το είχαν ως κατοικίδιο (βίντεο)

Απίθανα βασανιστήρια σε λιοντάρι – Του αφαίρεσαν νύχια και δόντια και το είχαν ως κατοικίδιο (βίντεο)

Υπάρχουν κάποια ζώα που δεν πρόκειται ποτέ ο άνθρωπος να καταφέρει να τα εξημερώσει και να τα μετατρέψει σε κατοικίδια, με ένα από αυτά να είναι το λιοντάρι.

Ωστόσο, κάποιοι στην Καμπότζη αποφάσισαν να… αλλάξουν τη φύση του συμπαθούς αιλουροειδούς και η διαδικασία αυτή θα κρατούσε καιρό, εάν δεν τους «πρόδιδε» η μεγαλομανία τους και το TikTok.

Οι Αρχές της ασιατικής χώρας έκαναν έφοδο σε ένα σπίτι, σε μια εύπορη συνοικία στην πρωτεύουσα Πνομ Πενχ, προκειμένου να σώσουν το 18 μηνών λιοντάρι, από το οποίο είχαν αφαιρεθεί οι κυνόδοντες, τα νύχια και κρατούνταν παράνομα ως κατοικίδιο.

Οι Αρχές ανέφεραν πως εντόπισαν το ζώο στη συνοικία Μποέουνγκ Κενγκ Κανγκ, μετά τη δημοσίευση βίντεο, που έγιναν viral, στο TikTok.

Οι αστυνομικοί βρήκαν χθες το αρσενικό λιοντάρι να περπατά ήρεμα σε έναν διάδρομο, φορώντας ένα κολάρο στον λαιμό του. Κάποιος εξ αυτών του έριξε ένα βελάκι με ηρεμιστικό, προτού η ομάδα εισέλθει στον χώρο και μεταφέρει το ζώο, βάρους 70 κιλών, σε ένα μεταλλικό κλουβί.

Το λιοντάρι μεταφέρθηκε, κατόπιν, στο Κέντρο Διάσωσης της Άγριας Ζωής Phnom Tamao, στα περίχωρα της πρωτεύουσας της Καμπότζης, σύμφωνα με αξιωματούχους και όπως μεταφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

«Πρόκειται για σπάνια είδη, τα οποία εισήγαγαν λαθραία από το εξωτερικό», δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου του υπουργείου Περιβάλλοντος, Νετ Μπέακτρα. Ο ίδιος πρόσθεσε: «Σύμφωνα με τον νόμο, οι πολίτες δεν επιτρέπεται να μεγαλώνουν άγρια ζώα στο σπίτι τους, ειδικά σπάνια είδη».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.