Τι μπορεί να συμβεί όταν μια αρκούδα συναντήσει στον δρόμο της μια Lamborghini;

Μπορεί μια Lamborghini Huracan να μην αποτελεί ένα ιδιαίτερα… εξωτικό «φρούτο» για τους δρόμους της Σαουδικής Αραβίας, δεν ισχύει το ίδιο ωστόσο για μια καφέ αρκούδα, η οποία ως γνωστόν δεν συναντάτε -υπό κανονικές συνθήκες- στους αμμόλοφους της αραβικής χερσονήσου.

Η παρουσία του ιταλικού supercar και του εντυπωσιακού θηλαστικού στην ίδια πρόταση δεν είναι τυχαία, καθώς ο ιδιοκτήτης μιας Lamborghini θέλησε να ανακαλύψει τι πρόκειται να συμβεί από το γυαλιστερό supercar πέσει στα… νύχια μιας αρκούδας.

Η συνάντηση των δύο, λοιπόν, δεν προέκυψε τυχαία, χωρίς αυτό να σημαίνει βέβαια ότι και το αποτέλεσμα ήταν το αναμενόμενο. Η αρκούδα προκλήθηκε με ένα κόκκινο μπαλάκια ώστε να εισέλθει στο εσωτερικό του αυτοκινήτου και έπραξε το αυτονόητο δημιουργώντας τον απαραίτητο χώρο ώστε να πάρει στα χέρια της ή για την ακρίβεια στα δόντια της το αγαπημένο της παιχνίδι.

Τη συνέχεια θα την παρακολουθήσετε στο video που ακολουθεί και επιβεβαιώνει πως η είσοδος μιας αρκούδας στον θάλαμο επιβατών ενός οποιουδήποτε αυτοκινήτου, πόσο μάλλον μιας Lamborghini Huracan αποτελεί μια πραγματικά κακή ιδέα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

https://www.youtube.com/watch?time_continue=16&v=CUjJy1oC4w8&feature=emb_title