ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Λιοντάρι κατασπάραξε ηλικιωμένη όταν βγήκε από το σπίτι της

Λιοντάρι κατασπάραξε ηλικιωμένη όταν βγήκε από το σπίτι της

Μια 58χρονη αγρότισσα η Ντάρι Τσισάνγκουε από την περιοχή Λιγουάλε της Τανζανίας τραυματίστηκε θανάσιμα από ένα λιοντάρι, μόλις βγήκε από το σπίτι της.

Ξαφνικά, ένα λιοντάρι την χτύπησε στο κεφάλι, προκαλώντας της ένα μεγάλο τραύμα, σύμφωνα με τη μαρτυρία ενός γείτονα, όπως αναφέρει το πόρταλ IPPMedia.

Στη συνέχεια το λιοντάρι προσπάθησε να την τραβήξει μέσα στις φυλλωσιές, ενώ ο σύζυγός της καλούσε απεγνωσμένα σε βοήθεια.

Μέχρι να φτάσουν οι γείτονες, ο άντρας της άτυχης γυναίκας είχε κατορθώσει να τη βγάλει από τα σαγόνια του θηρίου.

Η 58χρονη μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της περιοχή, αλλά, δυστυχώς, υπέκυψε στα τραύματά της.

«Η μεγάλη απώλεια αίματος και η απόσταση μεταξύ του χωριού και του νοσοκομείου συνέβαλαν στο θάνατό της», ανέφερε ο επικεφαλής του νοσοκομείου, Εβαρίστ Σάγκα.

Σύμφωνα με τη διοικητή της περιοχής, Σάρα Τσιγάμπα, το λιοντάρι που επιτέθηκε στη γυναίκα θανατώθηκε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ως μέτρο ασφαλείας, η Τσιγάμπα συμβούλευσε τους ντόπιους στην περιοχή να αποψιλώσουν τη βλάστηση γύρω από τα σπίτια τους, ιδίως κατά τη διάρκεια της εποχής των βροχών, που διανύουμε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.