Μια κατσίκα χρησιμοποιήθηκε από τους κατοίκους του χωριού ως ζωντανό δόλωμα για να πιάσουν το τεράστιο φίδι που τρομοκρατούσε εδώ και καιρό το χωριό Κεντά της Μαλαισίας.

Έτσι στις 20 Αυγούστου οι χωρικοί αποφάσισαν να αγοράσουν μια κατσίκα από την αγορά και να τη δέσουν με σκοινί μπροστά από ένα σπίτι.

Το απόγευμα της ίδιας μέρα ο πύθωνας έκανε την εμφάνισή του και άρχισε να καταπίνει την κατσίκα.

Όταν το τρομερό φίδι κατάπιε την κατσίκα, οι άνθρωποι του χωριού εμφανίστηκαν να πιάσουν το φίδι και τραβώντας την κατσίκα από το πόδι, ανάγκασαν το ερπετό να την ξεράσει.

Όταν ο τρομερός πύθωνας των 5 μέτρων κατάπιε εντελώς την κατσίκα, οι άνθρωποι του χωριού βγήκαν για να πιάσουν το φίδι. Τράβηξαν την κατσίκα από το πόδι κι ανάγκασαν το φίδι να την ξεράσει

Αμέσως κάλεσαν τη δασική υπηρεσία της περιοχής, που συνέλαβε τον τεράστιο πύθωνα.

«Είμαστε ευγνώμονες που όλοι στο χωριό είναι καλά αλλά συμβουλεύουμε τους ανθρώπους να είναι πολύ προσεχτικοί και να μας καλούν αμέσως. Δεν πρέπει να καταφεύγουν σε τέτοια τρικ για να πιάνουν πύθωνες. Ας το αφήσουν στους ειδικούς να χειρίζονται τέτοιες επικίνδυνες καταστάσεις» ανέφερε ο επικεφαλής της τοπικής υπηρεσίας Δασών και άγριας ζωής, Λεφτενάν Μοχάμαντ Φαιζόλ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!