ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Βίντεο: Παλαιστής από τη Φλόριντα ακινητοποίησε αλιγάτορα 2,5 μέτρων με γυμνά χέρια

Κατάφερε να ακινητοποιήσει το ζώο και να το μεταφέρει σε σημείο που δεν θα ήταν επικίνδυνο για τους ανθρώπους

Βίντεο: Παλαιστής από τη Φλόριντα ακινητοποίησε αλιγάτορα 2,5 μέτρων με γυμνά χέρια

Ένας παλαιστής του ΜΜΑ κατάφερε να ακινητοποιήσει με γυμνά χέρια έναν αλιγάτορα 2,5 μέτρων που είχε βγει στους δρόμους του Τζάκσονβιλ της Φλόριντας το βράδυ της Κυριακής.

Στο βίντεο από πολίτη που ήταν παρών στο περιστατικό φαίνεται πώς ο 34χρονος Μάικ Ντράγκιτς (ή Blue Collar Brawler) κατάφερε να ακινητοποιήσει το ζώο και να το μεταφέρει σε σημείο που δεν θα ήταν επικίνδυνο για τους ανθρώπους.

Όπως αναφέρει η Daily Mail, ο Ντράγκιτς βρισκόταν σε αγώνα χόκεϊ που γινόταν σε κοντινό σημείο όταν έλαβε κλήση για έναν ενοχλητικό αλιγάτορα από το τμήμα του σερίφη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο Ντράγκιτς που είναι βετεράνος του στρατού και έχει άδεια να παγιδεύει αλιγάτορες, κατάφερε να ακινητοποιήσει το ζώο χωρίς τα εργαλεία που έχει για τη δουλειά του, χρησιμοποιώντας μόνο τα γυμνά χέρια και τα πόδια του.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.