ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Ιπποπόταμοι όρμησαν σε κροκόδειλους που μόλις σκότωσαν αγελάδα (βίντεο)

Ιπποπόταμοι όρμησαν σε κροκόδειλους που μόλις σκότωσαν αγελάδα (βίντεο)

Κροκόδειλοι άρπαξαν αγελάδα που έπινε νερό στο ποτάμι, μέχρι που ιπποπόταμοι τούς έκλεψαν τη λεία!

Όπως αναφέρει ο άντρας που τράβηξε το βίντεο, στο εθνικό πάρκο Kruger στη Νότια Αφρική, είχαν σταματήσει στο συγκεκριμένο σημείο για να γευματίσουν, αφού είδαν αρκετά ζώα να πλησιάζουν τον ποταμό για να πιούν νερό.

Μάλιστα, κάποιες από τις αγελάδες είχαν κουδούνια, στον ήχο των οποίων οι κροκόδειλοι ανταποκρίθηκαν άμεσα.

Τα τρομερά αμφίβια ερπετά άρχισαν τότε να πλησιάζουν το κοπάδι στις όχθες.

«Και καθώς πολλοί κροκόδειλοι άρχισαν να δείχνουν ενδιαφέρον στις αγελάδες, ξέραμε ότι κάτι πρόκειται να συμβεί» λέει ο άντρας.

Μια αγελάδα τόλμησε να πλησιάσει το νερό και το πλήρωσε με τη ζωή της. Ένας από τους κροκόδειλους που παραμόνευαν την έπιασε και την τράβηξε στο νερό.

Σύντομα, οι σύντροφοι του αμφίβιου θηρευτή τον ακολούθησαν, θέλοντας κι αυτοί μερίδιο από το θήραμα.

Τότε ήταν που εμφανίστηκαν οι ιπποπόταμοι. «Δεν ξέραμε ποιο ήταν το ενδιαφέρον τους στην αγελάδα, αλλά την έκλεψαν από τους κροκόδειλους» καταλήγει ο άντρας που τράβηξε το σκληρό βίντεο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.