ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Σκωτία: Γιγάντια φίδια έχουν σκορπίσει τον τρόμο – «Κόβουν βόλτες» στους δρόμους (φώτο-βίντεο)

Σκωτία: Γιγάντια φίδια έχουν σκορπίσει τον τρόμο – «Κόβουν βόλτες» στους δρόμους (φώτο-βίντεο)

Αναστάτωση επικρατεί στη Σκωτία καθώς έχουν κάνει την εμφάνισή τους σε πολυσύχναστα σημεία της πόλης Γκρίνοκ, γιγάντια φίδια.

Μάλιστα, οι Αρχές σημειώνουν ότι το τελευταίο διάστημα υπάρχουν πολλές αναφορές για μεγάλα ερπετά στην περιοχή.

Σύμφωνα με την DailyMail, εργάτες κατασκευαστικής εταιρείας καθώς εκτελούσαν εργασίες σε κεντρικό σημείο της πόλης εντόπισαν ένα φίδι περίπου 4,5 μέτρα και αμέσως ειδοποίησαν τις Αρχές.

​Στην αρχή νόμιζαν ότι το ερπετό, που εντοπίστηκε κοντά… σε ένα πεζοδρόμιο, ήταν νεκρό. Το τεράστιο φίδι όμως ήταν ζωντανό και ανέλαβε την περίθαλψη του ο τοπικός κτηνίατρος.

https://twitter.com/RefriedJ/status/1356724744285003779

Βίντεο που ανέβηκε στα social media δείχνει κι άλλο μεγάλο ερπετό να έχει εντοπιστεί το τελευταίο 24ωρο στην περιοχή. Οι Αρχές, σύμφωνα με την DailyMail, σημειώνουν ότι το τελευταίο διάστημα υπάρχουν πολλές αναφορές για μεγάλα ερπετά στην περιοχή, γεγονός που έχει προκαλέσει ανησυχία.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.