ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Άνδρας έβγαλε το μάτι κροκόδειλου που τον άρπαξε στο νερό για να σωθεί (βίντεο)

Άνδρας έβγαλε το μάτι κροκόδειλου που τον άρπαξε στο νερό για να σωθεί (βίντεο)

Ο 21χρονος Ισάακ Αντίντι από την Αυστραλία, έβγαλε το μάτι ενός κροκόδειλου που του επιτέθηκε ενώ κολυμπούσε στη θάλασσα, ανοιχτά του Κουίνσλαντ.

Ο άνδρας ευτυχώς γλίτωσε από τη συνάντηση με το αμφίβιο ερπετό μόνο με μερικές ουλές για να θυμάται τη μάχη με τον κροκόδειλο.

Ο νεαρός άντρας κολυμπούσε παρέα με τον φίλο του στην παραλία Γουέιπα, όταν ξαφνικά κάτι τον τράβηξε κάτω από το νερό.

«Ο Ισάακ μπήκε κάτω από την επιφάνεια. Δεν σκέφτηκα ότι ήταν κάτι σοβαρό εκείνη τη στιγμή» λέει ο Κοκατού Μίλερ, μιλώντας στο 7NEWS.

«Όταν όμως βγήκε ξανά στην επιφάνεια, άρχισε να ουρλιάζει» λέει ο νεαρός άντρας για τον φίλο του, που τον είχε αρπάξει ένας κροκόδειλος του αλμυρού νερού, πάνω από τρία μέτρα.

«Άρχισε να καρφώνει τον κροκόδειλο στο μάτι, προσπαθώντας να τον κάνει να τον αφήσει» λέει ο Κοκατού για τον θαρραλέο φίλο του.

«Είμαι σίγουρος ότι του το έβγαλε το μάτι» συνεχίζει ο φίλος του 21χρονου.

«Ο κροκόδειλος μας επιτέθηκε ξανά με το στόμα του ανοιχτό» λέει ο Κοκατού. Οι δύο άντρες κατάφεραν να ξεφύγουν, με τον Ισάακ να έχει ένα ενθύμιο από τον τρομερό κροκόδειλο.

Ένα από τα δόντια του θηρίου είχε καρφωθεί στο χέρι του 21χρονου, με τον νεαρό να χρειάζεται να κάνει εγχείρηση.

«Ο νεαρός άντρας τραυματίστηκε στο χέρι από επίθεση κροκόδειλου μεγαλύτερου από τρία μέτρα» σχολίασε για το περιστατικό το στέλεχος της υπηρεσίας περιβάλλοντος του Κουίνσλαντ, Ρεν Μπόουν.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι οι τοπικές αρχές συνεχίζουν τις έρευνες για τον εντοπισμό του κροκόδειλου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.