ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Ινδία: Άνδρας έδωσε το φιλί της ζωής σε φίδι για να το σώσει (βίντεο)

Ινδία: Άνδρας έδωσε το φιλί της ζωής σε φίδι για να το σώσει (βίντεο)

Ένας άντρας στο Μαλκανγκίρι, μια πόλη στην πολιτεία της Οντίσα της ανατολικής Ινδίας, έσωσε ένα φίδι που ήταν στα πρόθυρα του θανάτου, χρησιμοποιώντας μια τεχνική βασισμένη στην τεχνική του φιλιού της ζωής.

Το φίδι βρέθηκε αναίσθητο, με ασθενή καρδιακό παλμό, αφού είχε μπει μέσα σε μια ποντικότρυπα, σύμφωνα με όσα ανέφεραν τα τοπικά ΜΜΕ.

Καθώς το φίδι είχε καταρρεύσει, ο άντρας έβαλε την άκρη από ένα καλαμάκι μέσα στο στόμα του ερπετού και την άλλη άκρη στο δικό του στόμα.

Κάνοντας απαλό μασάζ στο κεφάλι του φιδιού, ο άντρας φύσηξε μέσα στο στόμα του ερπετού χρησιμοποιώντας το καλαμάκι, συνεχίζοντας τη διαδικασία για περίπου 15 λεπτά.

Τελικά, η μέθοδος αναζωογόνησης είχε αποτέλεσμα και το φίδι ανέκτησε τις αισθήσεις του. Αργότερα, το απελευθέρωσαν σε ένα κοντινό δάσος, σύμφωνα με τα τοπικά ΜΜΕ.

Ένα βίντεο από το παράξενο περιστατικό που συνέβη στις 30 Μάη ανέβηκε στα social media από στελέχη της δασικής υπηρεσίας της Ινδίας κι έγινε αμέσως viral εξαιτίας του παράξενου κι ακραίου περιεχομένου του.

https://twitter.com/StringerViral/status/1402912869046374403

Όπως ήταν αναμενόμενο, οι χρήστες των social media εξεπλάγησαν από την ενέργεια του άντρα και εξέφρασαν τον θαυμασμό τους αφενός για το θάρρος του κι αφετέρου για την καλοσύνη του να βοηθήσει ένα επικίνδυνο πλάσμα όπως αυτό το φίδι που βρισκόταν σε μεγάλη ανάγκη.

«Μόνο σεβασμός γι’ αυτόν τον θαρραλέο άντρα» σχολίασε κάποιος, εκφράζοντας τον θαυμασμό για την ευγενική και συνάμα θαρραλέα πράξη του άντρα να σώσει το φίδι κάνοντάς του τεχνητή αναπνοή.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Πραγματικά απίστευτο!» ανέφερε ένας άλλος για τον άντρα που έδωσε το φιλί της ζωής στο φίδι, χρησιμοποιώντας ένα καλαμάκι.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.