ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Αγριογούρουνα έκαναν την εμφάνιση τους στο Χαϊδάρι – Προειδοποιητικές πινακίδες στη Λεωφόρο Αθηνών

Τα ατυχήματα με αγριογούρουνα που έχουν καταγραφεί μέχρι στιγμής στην Ελλάδα είναι πολλά

Αγριογούρουνα έκαναν την εμφάνιση τους στο Χαϊδάρι – Προειδοποιητικές πινακίδες στη Λεωφόρο Αθηνών

Συνεχίζονται οι εξορμήσεις αγριογούρουνων στην Αττική, όπου πλέον εμφανίστηκαν και στο Χαϊδάρι, με αποτέλεσμα να τοποθετηθούν προειδοποιητικές πινακίδες, για να αποφύγουν τυχόν ατύχημα οι οδηγοί στη Λεωφόρο Αθηνών.

Τα ατυχήματα με αγριογούρουνα που έχουν καταγραφεί μέχρι στιγμής στην Ελλάδα είναι πολλά, και κάποια από αυτά θανατηφόρα, όπως πρόσφατα στο Κιλκίς, καθώς η αύξηση του πληθυσμού τους ακόμα και σε κατοικημένες περιοχές, τα φέρνει ακόμα και σε δρόμους ταχείας κυκλοφορίας.

Έτσι, στη λεωφόρο Αθηνών τοποθετήθηκαν οι πρώτες προειδοποιητικές πινακίδες για τη διέλευση αγριογούρουνων στην Αττική.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Συγκεκριμένα, στην περιοχή της Ιεράς Μονής Δαφνίου (Δήμος Χαϊδαρίου) οι τρεις προειδοποιητικές πινακίδες που έχουν τοποθετηθεί ενημερώνουν τους οδηγούς στο ρεύμα προς Αθήνα, μέχρι και το Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Αττικής.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.