ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Λένε οι ΛΟΑΤΚΙ ότι 1 στους 5 απο την «Generation Z» είναι «δικός τους». Με το επίδομα λοχείας (!) που τους δίνει η κυβέρνηση σύντομα θα γίνουν 3 στους 5 λόγω φτώχειας

Αλάσκα: Θηλυκή άλκη σκότωσε άνδρα που πήγε να φωτογραφίσει τα μωρά της

Το ζώο κλώτσησε τον 70χρονο φωτογράφο, με αποτέλεσμα να τον σκοτώσει επί τόπου

Αλάσκα: Θηλυκή άλκη σκότωσε άνδρα που πήγε να φωτογραφίσει τα μωρά της

Τη ζωή του έχασε ένας άνδρας από την Αλάσκα ενώ προσπαθούσε να φωτογραφίσει τα μωρά μιας θηλυκής άλκης.

Οι αστυνομικοί της πολιτείας της Αλάσκας δήλωσαν ότι το περιστατικό συνέβη την περασμένη Κυριακή.

Ήθελαν να το φωτογραφίσουν

Ο 70χρονος Dale Chorman φωτογράφος της άγριας φύσης και ένας φίλος του έψαχναν την άλκη και τα δύο νεογέννητα μωρά της όταν δέχτηκαν επίθεση από το ενήλικο ζώο, σύμφωνα με το Associated Press και την Anchorage Daily News.

Ο εκπρόσωπος του Τμήματος Δημόσιας Ασφάλειας της Αλάσκας, Austin McDaniel, δήλωσε ότι ο φίλος τους είδε την άλκη να στέκεται πάνω από τον Chorman, ο οποίος ήταν στο έδαφος.

Οι αστυνομικοί δήλωσαν ότι το ζώο κλώτσησε το θύμα, με αποτέλεσμα να τον σκοτώσει επί τόπου.

Ο φίλος του Chorman δεν ήταν μάρτυρας της επίθεσης, οπότε παραμένει ασαφές πώς ακριβώς πέθανε, σύμφωνα με το AP. Ο δεύτερος άνδρας δεν τραυματίστηκε.

Τι είπε ο γιος του θύματος

Ο γιος του θύματος δήλωσε ότι ο πατέρας του ήταν «πολύ έμπειρος γύρω από την άγρια φύση» και «δεν είχε καμία αφέλεια για τον κίνδυνο της».

«Δεν επρόκειτο για έναν άτυχο ανόητο που δεν καταλάβαινε τον κίνδυνο – πρόκειται για ένα άτομο που βγήκε έξω ψάχνοντας για μια ωραία φωτογραφία, γνωρίζοντας τους κινδύνους, και πιάστηκε σε μια επικίνδυνη στιγμή», έγραψε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Τα θηλυκά ελάφια γεννούν συνήθως μεταξύ των μέσων Μαΐου και των αρχών Ιουνίου και υπερασπίζονται τα νεογέννητά τους «σθεναρά», σύμφωνα με το Τμήμα Ιχθυολογίας και Θηραμάτων της Αλάσκας. Οι μητέρες διατηρούν μητρικό δεσμό με τα μωρά τους για τον πρώτο χρόνο της ζωής τους.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η έρευνα για το περιστατικό βρίσκεται σε εξέλιξη, σύμφωνα με τους αστυνομικούς της πολιτείας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.