ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Άνδρας πάλεψε με αλιγάτορα σε ζωολογικό κήπο και έσωσε την ζωή του εκπαιδευτή του (βίντεο)

Το περιστατικό εκτυλίχθηκε μέσα σε ένα πλήθος σοκαρισμένων θεατών

Άνδρας πάλεψε με αλιγάτορα σε ζωολογικό κήπο και έσωσε την ζωή του εκπαιδευτή του (βίντεο)

Ένας άνδρας σε τοπικό ζωολογικό κήπο, στις ΗΠΑ, βρέθηκε σε κατάσταση ζωής ή θανάτου, καθώς ανέλαβε δράση για να παλέψει με έναν αλιγάτορα, σώζοντας ενδεχομένως τη ζωή ενός φροντιστή του ζωολογικού κήπου.

Το αξιοσημείωτο περιστατικό εκτυλίχθηκε μέσα σε ένα πλήθος σοκαρισμένων θεατών, αφήνοντας τους πάντες με δέος για το θάρρος και τη γρήγορη σκέψη του άνδρα.

Καθώς οι θεατές συγκεντρώνονταν κοντά στο κλουβί με τους αλιγάτορες, μια ξαφνική αναταραχή τράβηξε την προσοχή τους.

@davefranks #ZooAnimals #foryour #outdooradventures #creativetiktok #nature #amazing #underwaterworld #WhatIsGoingOn #AnimalTiktok #entertainment #naturevibes #wonderfulplaces #uktiktok #adventure #OutdoorTikToks #relaxingplaces #relaxingvibes #motivation #viralmemes #beautifulplaces ♬ original sound – Dave Franks


Ένας έμπειρος χειριστής του ζωολογικού κήπου, ο οποίος φρόντιζε τα ερπετά για χρόνια, είχε γλιστρήσει κατά λάθος και είχε πέσει μέσα στον περίβολο.

Ακολούθησε πανικός καθώς ο φροντιστής πάλευε να απελευθερωθεί από τα νύχια ενός τεράστιου αλιγάτορα, με τα σαγόνια του να βρίσκονται επικίνδυνα κοντά στο σώμα του φροντιστή.

Μπροστά στον επικείμενο κίνδυνο, ήταν ένας άνθρωπος ανέλαβε δράση χωρίς δεύτερη σκέψη. Επιδεικνύοντας απίστευτη γενναιότητα και ανιδιοτέλεια, πήδηξε πάνω από τον φράχτη και έσπευσε να βοηθήσει τον χειριστή.

Με την αδρεναλίνη να κυλάει στις φλέβες του αντιμετώπισε άφοβα το πανίσχυρο ερπετό, χρησιμοποιώντας όλη του τη δύναμη και τα ένστικτά του για να το υποτάξει.

Η έντονη πάλη μεταξύ ανθρώπου και θηρίου εκτυλίχθηκε για μια αιωνιότητα, καθώς ο αλιγάτορας χτυπιόταν και πάλευε ενάντια στην αποφασιστική λαβή του άνδρα.

Με απόλυτη αποφασιστικότητα και ακλόνητο θάρρος κατάφερε να κερδίσει το πάνω χέρι, υποτάσσοντας τον αλιγάτορα.

Με τη βοήθεια των συναδέλφων του θηροφύλακα, κατάφεραν τελικά να ασφαλίσουν τον αλιγάτορα και να απελευθερώσουν τον παγιδευμένο χειριστή από τα νύχια του.

Οι τραυματιοφορείς έφτασαν γρήγορα στο σημείο, περιθάλποντας τόσο τον ηρωικό άνδρα όσο και τον χειριστή. Ως εκ θαύματος και τα δύο άτομα διέφυγαν με ελαφρά μόνο τραύματα.

Μεταφέρθηκαν γρήγορα σε κοντινό νοσοκομείο για περαιτέρω αξιολόγηση και περίθαλψη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.