ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ατρόμητη χελώνα ξέφυγε μέσα από το στόμα τεράστιου αλιγάτορα (βίντεο)

Το βίντεο έχει αποσπάσει χιλιάδες likes και σχόλια

Ατρόμητη χελώνα ξέφυγε μέσα από το στόμα τεράστιου αλιγάτορα (βίντεο)

Από του αλιγάτορα το στόμα στην κυριολεξία κατάφερε να ξεφύγει μια χελώνα, όπως φαίνεται στο βίντεο που δημοσίευσε ο λογαριασμός animal.words11 στο Instagram.

Το βίντεο ξεκινάει με τον αλιγάτορα να έχει μέσα στο στόμα του μια χελώνα και να προσπαθεί να την μασήσει.

Το σκληρό καβούκι της όμως, της έσωσε τη ζωή καθώς απέτρεψε από το τεράστιο ερπετό να την καταβροχθίσει.

Στη συνέχεια η χελώνα καταφέρνει να αποδράσει από τα κοφτερά δόντια του αλιγάτορα και με αργά βήματα απομακρύνεται και δείχνει να γλιτώνει.


Το βίντεο έχει αποσπάσει χιλιάδες likes και σχόλια με τους χρήστες να εκφράζουν την χαρά τους που η χαριτωμένη χελώνα κατάφερε να γλιτώσει.

«Όταν πρέπει να τρέξεις για τη ζωή σου και αυτό είναι το πιο γρήγορο που μπορείς να πας», σχολίασε κάποιος.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.