ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ντράπηκε ο Χίμλερ όταν άκουσε τον Μαγιορκίνη...

ΗΠΑ: Aλιγάτορας σκαρφάλωσε σε σκάφος και σκόρπισε τον τρόμο (φωτο-βίντεο)

Οι ειδικοί επεσήμαναν πως ο αλιγάτορας ήταν φιλικός

ΗΠΑ: Aλιγάτορας σκαρφάλωσε σε σκάφος και σκόρπισε τον τρόμο (φωτο-βίντεο)

Ένα τρομακτικό περιστατικό συνέβη την Παρασκευή στη Λουιζιάνα των ΗΠΑ, όταν οι επιβάτες ενός σκάφους έγιναν μάρτυρες ενός τρομακτικού περιστατικού.

Η Καμίλ Λιζ βρισκόταν με την μητέρα της σε βαρκάδα στην κοινότητα Des Allemands της Λουιζιάνα, όπως αναφέρει η Mirror, όταν ένας αλιγάτορας μεγάλου μεγέθους πήδηξε πάνω στο πλοίο προσπαθώντας να επιβιβαστεί σε αυτό και τις τρόμαξε.

Οι δύο γυναίκες σε πανικό, απαθανατίστηκαν σε βίντεο που κάνει τον γύρο του κόσμου, να ουρλιάζουν και στη συνέχεια να απομακρύνονται άμεσα από το σημείο, προκειμένου να μην τραυματιστούν από την επίθεση του αλιγάτορα.

Στη συνέχεια, ένας από τους επιβαίνοντες με περίσσεια ψυχραιμία, πλησίασε τον αλιγάτορα και χωρίς δεύτερη σκέψη απομάκρυνε το ερπετό πιάνοντάς το από το τεράστιο στόμα του και ρίχνοντάς το πίσω στο νερό.

Μετά από λίγη ώρα ο αλιγάτορας βυθίστηκε στο νερό. Η Καμίλ Λιζ μοιράστηκε το εν λόγω βίντεο με τους διαδικτυακούς φίλους της στο Tik Tok, το οποίο δεν άργησε να γίνει viral ενώ το συνόδευσε το εξής σχόλιο: «είναι αρκετά ενεργοί αυτή την στιγμή του χρόνου».

Περισσότεροι από 5.000 χρήστες σχολίασαν αναφορικά με το βίντεο, με τα σχόλια να ποικίλουν. Άλλοι σχολίασαν με έκπληξη τη χρονική συγκυρία του να πηδήξει ένας αλιγάτορας στο σκάφος, ενώ άλλοι σχολίασαν τη «διάθεση» του αλιγάτορα, επισημαίνοντας πως ήταν «χαριτωμένος», και…. «χαμογελούσε».

Παρόλο που οι ειδικοί επεσήμαναν πως ο αλιγάτορας ήταν φιλικός, πολλά περιστατικά έχουν συμβεί που έχουν καταλήξει σε τραγωδίες.

Νωρίτερα αυτόν τον μήνα ένας αλιγάτορας επιτέθηκε μία 69χρονη καθώς περπατούσε κοντά σε λίμνη και την σκότωσε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.