ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

ΗΠΑ: Η στιγμή που γεννιούνται δύο τίγρεις της Σουμάτρας – Είδος που απειλείται με εξαφάνιση (φωτο-βίντεο)

Η Ντάρι έδειξε αμέσως το έμφυτο μητρικό ένστικτο της και άρχισε να περιποιείται τα μικρά της

ΗΠΑ: Η στιγμή που γεννιούνται δύο τίγρεις της Σουμάτρας – Είδος που απειλείται με εξαφάνιση (φωτο-βίντεο)

Η Ντάρι, που είναι επτά ετών, γέννησε τα δύο μικρά της το βράδυ της 5ης Μαΐου. Είναι η πρώτη φορά έπειτα από 25 χρόνια που γεννιούνται τίγρεις της Σουμάτρας στον ζωολογικό κήπο του Μέμφις. 

Τώρα, ο ζωολογικός κήπος έδωσε στη δημοσιότητα βίντεο που καταγράφει τη στιγμή που γεννιούνται τα δύο ζώα.

Η Ντάρι έδειξε αμέσως το έμφυτο μητρικό ένστικτο της και άρχισε να περιποιείται τα μικρά της, αναφέρει ο ζωολογικός κήπος στην ανάρτηση.

Μέχρι στιγμής, συμπληρώνει, αποδεικνύεται εξαιρετική μητέρα.

Σε άλλο βίντεο που αναρτήθηκε στους λογαριασμούς του ζωολογικού κήπου στα social media, η μία από τις νεογέννητες τίγρεις της Σουμάτρας προσπαθεί να κάνει τα πρώτα βήματα και πέφτει.

Αυτή την περίοδο, οι άνθρωποι του ζωολογικού κήπου εκπαιδεύουν τη Ντάρι, προκειμένου να τους επιτρέπει κατά διαστήματα να εξετάζουν τα μικρά της. Όταν γίνουν έξι εβδομάδων τα ζώα θα εμβολιαστούν, ενώ τρεις μήνες μετά τη γέννησή τους θα βγουν για πρώτη φορά σε εξωτερικό χώρο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.