ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Μαλαισία: Ελέφαντας σκότωσε έναν φύλακα σε ζωολογικό κήπο

Το πάρκο φιλοξενεί συνολικά 16 «πυγμαίους» ελέφαντες του Βόρνεο, οι οποίοι αποτελούν είδος υπό εξαφάνιση

Μαλαισία: Ελέφαντας σκότωσε έναν φύλακα σε ζωολογικό κήπο

Ένας ελέφαντας τραυμάτισε θανάσιμα φύλακα ζωολογικού πάρκου στο κρατίδιο Σάμπαχ στο μαλαισιανό τμήμα της νήσου Βόρνεο.

Ο 49χρονος Τζο Φρεντ Λάνσον φρόντιζε έναν άλλον ελέφαντα που είχε τραυματιστεί, όταν δέχθηκε την επίθεση.

Τραυματίστηκε πολύ σοβαρά στο θώρακα, είπε σήμερα στο Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων (AFP) ο διευθυντής του ζωολογικού πάρκου Ογκουστίν Τούγκα, συμπληρώνοντας ότι ο άτυχος φύλακας άφησε την τελευταία του πνοή λίγα λεπτά αργότερα.

Το δυστύχημα σημειώθηκε στις 25 Δεκεμβρίου στο ζωολογικό πάρκο του Λοκ Κάουι.Για ένα πραγματικά «ατυχές περιστατικό», έκανε λόγο ο υπουργός Τουρισμού, Πολιτισμού και Περιβάλλοντος της Μαλαισίας Τζάφρι Αριφίν, ο οποίος διαβεβαίωσε ότι η έρευνα που διενεργείται θα ρίξει φως στα αίτια της τραγωδίας.

Το πάρκο φιλοξενεί συνολικά 16 «πυγμαίους» ελέφαντες του Βόρνεο, οι οποίοι αποτελούν είδος υπό εξαφάνιση.

Τον Δεκέμβριο του 2011, ένας αυστραλός τουρίστας είχε χάσει τη ζωή του από επίθεση ελέφαντα σε καταφύγιο άγριας ζωής στο ίδιο κρατίδιο της Μααισίας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

#038;ab_channel=PronewsTV
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.