ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Μπαχάμες: Νεκρή 44χρονη Αμερικανίδα τουρίστρια μετά από επίθεση καρχαρία (βίντεο)

Έκανε κωπηλασία μαζί με συγγενικό της πρόσωπο όταν της επιτέθηκε στα ανοικτά της νήσου Νιου Πρόβιντενς

Μπαχάμες: Νεκρή 44χρονη Αμερικανίδα τουρίστρια μετά από επίθεση καρχαρία (βίντεο)

Τη ζωή της έχασε χθες Δευτέρα (4/12) μια 44χρονη Αμερικανίδα τουρίστρια όταν δέχθηκε επίθεση από καρχαρία στις Μπαχάμες.

Η τουρίστρια από τη Βοστώνη έκανε κωπηλασία μαζί με συγγενικό της πρόσωπο όταν της επιτέθηκε καρχαρίας στα ανοικτά της νήσου Νιου Πρόβιντενς.

Ναυαγοσώστες έσπευσαν σε βοήθεια και την έβγαλαν αιμόφυρτη στην ακτή, όπου εξέπνευσε παρά τις προσπάθειες να την κρατήσουν στη ζωή.

Μάρτυρες δήλωσαν στα τοπικά μέσα ότι η γυναίκα είχε μόλις παντρευτεί και ότι ο άνδρας με τον οποίο έκανε paddleboarding ήταν ο σύζυγός της, αλλά η αστυνομία δεν ήταν σε θέση να επιβεβαιώσει αμέσως αν το ζευγάρι ήταν νεόνυμφοι, σύμφωνα με τη New York Post.

Παρότι οι φονικές επιθέσεις καρχαριών είναι σπάνιες στις Μπαχάμες, τον τελευταίο ενάμιση χρόνο έχουν καταγραφεί άλλες δύο, σημειώνει το Reuters.

Στις 21 Νοεμβρίου, 47χρονη Γερμανίδα εξαφανίστηκε στη διάρκεια καταδυτικής εκδρομής ανοικτά του Γουέστ Εντ, αφότου ήρθε αντιμέτωπη με καρχαρία, σύμφωνα με ανακοίνωση της αστυνομίας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τον Σεπτέμβριο του 2022, 58χρονη Αμερικανίδα σκοτώθηκε από καρχαρία ενώ έκανε κατάδυση με αναπνευστήρα στα ανοικτά της νήσου Νιου Πρόβιντενς.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.