ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

Νέα Ζηλανδία: Φώκια προσπαθεί να σωθεί από καρχαρία – Βίντεο ντοκουμέντο 

Δείτε το βίντεο που αναρτήθηκε στο TikTok

Νέα Ζηλανδία: Φώκια προσπαθεί να σωθεί από καρχαρία – Βίντεο ντοκουμέντο 

Ένα συγκλονιστικό βίντεο κάνει το γύρο του διαδικτύου καθώς αποτυπώνει τη στιγμή που μία φώκια προσπαθεί να γλιτώσει από τα σαγόνια ενός καρχαρία.

Πιο συγκεκριμένα, ένας ψαράς που βρισκόταν στα ανοιχτά του Ανατολικού Ακρωτηρίου της Νέας Ζηλανδίας, κατέγραψε σε βίντεο μια οδυνηρή στιγμή, καθώς ένας καρχαρίας έκανε μια απροσδόκητη εμφάνιση και παραλίγο να αναποδογυρίσει το καγιάκ του. Το περιστατικό εκτυλίχθηκε καθώς ο καρχαρίας κυνηγούσε μια φώκια στα γύρω νερά, δημιουργώντας μια δύσκολη κατάσταση για τον Γκρεγκ Πότερ, η ψυχραιμία του οποίου έπαιξε ζωτικό ρόλο στην πλοήγηση αυτής της επικίνδυνης συνάντησης.

@abcnews

A kayaker captured the moment he was almost knocked out his vessel by a shark as it chased a seal in waters off New Zealand. The kayaker got away unscathed, later saying, “The scene was exhilarating and I was in awe.”

♬ original sound – ABC News

Ο Γκρεγκ Πότερ, ιδιοκτήτης της GP Fishing Adventures, είχε τη φωτογραφική του μηχανή στο χέρι καθώς ψάρευε για νότιο ερυθρό τόνο το περασμένο Σάββατο (2/9). Το δραματικό κυνηγητό που εκτυλίχθηκε μπροστά στα μάτια του τον άφησε έκπληκτο και ενθουσιασμένο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Καθώς ο Πότερ ήταν συγκεντρωμένος στο ψάρεμά του, αντιλήφθηκε ξαφνικά μια φώκια να κατευθύνεται προς το καγιάκ του, αναζητώντας προφανώς καταφύγιο από το αρπακτικό που τον καταδίωκε. Περιγράφοντας την έντονη στιγμή, ο Πότερ αφηγήθηκε: «Η φώκια αποφάσισε ότι το καγιάκ μου θα ήταν μια εξαιρετική κρυψώνα». Με απίστευτη ταχύτητα, η φώκια έτρεξε προς το καγιάκ, πέφτοντας πάνω στο πλάι του.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.