ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Πυροβόλησαν και σκότωσαν άγρια άλογα στον κάμπο της Λεπενούς στην Αιτωλοακαρνανία

Τα βρήκανε μισοφαγωμένα από άλλα ζώα

Πυροβόλησαν και σκότωσαν άγρια άλογα στον κάμπο της Λεπενούς στην Αιτωλοακαρνανία

Άγνωστοι πυροβόλησαν και σκότωσαν τουλάχιστον τρία άγρια άλογα στον κάμπο της Λεπενούς, σύμφωνα με καταγγελία που έγινε στο agriniopress.

Τα άλογα βρέθηκαν νεκρά το Σαββατοκύριακο. Το ένα εξ’ αυτών μάλιστα, σύμφωνα με μαρτυρίες, έχει φαγωθεί από άγρια ζώα και κάτι αντίστοιχο αναμένεται να συμβεί και με τα άλλα νεκρά ζώα. Άγνωστο εάν έχει κληθεί αρμόδια υπηρεσία ώστε να διαπιστώσει επίσημα τα αίτια θανάτου και να κινήσει τις σχετικές διαδικασίες.

Το περιστατικό έχει σημειωθεί στην περιοχή Ασπροκκλησιά.

Άγνωστοι άρχισαν να πυροβολούν τα ζώα, σκοτώνοντας τρία από αυτά. Κανείς δεν γνωρίζει εάν υπάρχουν άλογα τραυματισμένα από την επίθεση αυτή, που δεν είναι πρωτοφανής στην περιοχή.

Τα άγρια άλογα κατεβαίνουν από τον Πεταλά στον κάμπο σε αναζήτηση τροφής, νερού κλπ και σε ορισμένες περιπτώσεις προκαλούν ζημιές σε καλλιέργειες. Όπως φαίνεται κάποιοι αγρότες, προτιμούν να λύσουν το πρόβλημα με τα όπλα, από το να προστατέψουν με άλλον τρόπο τις περιουσίες τους…

Διερχόμενος από αγροτικό δρόμο, είδε αρχικά δύο άλογα νεκρά και μισοφαγωμένα από άλλα ζώα, ενώ στα 500 μέτρα πιο κάτω εντόπισε και ένα τρίτο άλογο, επίσης νεκρό.

Το ένα εκ των τριών αλόγων έφερε εμφανή τραύματα από κυνηγετικό όπλο στη ράχη του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τον Ιανουάριο του 2019 είχαν βρεθεί νεκρά τρία άγρια άλογα λίγο μετά τον αρχαιολογικό χώρο της Στράτου.

TAGS:
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.