ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Αττικό Πάρκο: Όλα δείχνουν ευθανασία για το λευκό τιγράκι που βρέθηκε στα σκουπίδια

Οι γιατροί λένε δεν πως δεν υπάρχει άλλη λύση καθώς δεν θα υπάρχει ποιότητα ζωής για το μικρό τιγράκι

Αττικό Πάρκο: Όλα δείχνουν ευθανασία για το λευκό τιγράκι που βρέθηκε στα σκουπίδια

Η ζωή της Χασίγια, της μικρής λευκής θηλυκής τίγρης, που εγκαταλείφτηκε παράλυτη έξω από το Αττικό Πάρκο, βρίσκεται στα χέρια των 12 κτηνιάτρων, που αποτελούν την Ομάδα Εργασίας, η οποία συστήθηκε από το Υπουργείο, για να παρακολουθεί την πορεία της υγείας της.

Οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε το τεσσάρων μηνών θηλυκό τιγράκι, που αγάπησε όλη Ελλάδα, δεν ήταν αισιόδοξες, για την εξέλιξη της υγείας της.

Ωστόσο, οι εξετάσεις βιοψίας οστών, τις οποίες υπεβλήθη η μικρή λευκή τίγρης, αφού της αφαιρέθηκε και μεταλλική λάμα, που είχε τοποθετήσει ο άγνωστος o οποίος την απέκτησε παράνομα και την κακοποίησε, έδειξαν ότι, πάσχει από σοβαρή μεταβολική νόσο, που της προκαλεί κατάγματα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι γιατροί προσανατολίζονται στην έσχατη λύση, καθώς όπως λένε δεν θα υπάρχει ποιότητα ζωής, για το τιγράκι, που είχε την ατυχία, να αιχμαλωτιστεί από άγνωστους κτηνανθρώπους, οι οποίοι του συμπεριφέρθηκαν με απανθρωπιά και βαρβαρότητα, με σκοπό το κέρδος.

Για την πολύ δυσάρεστη εξέλιξη της κατάστασης έχουν ενημερωθεί και οι δύο αρμόδιες εισαγγελείς, η Εισαγγελέας Πρωτοδικών για την προστασία των ζώων και του περιβάλλοντος κ. Σταθουλοπούλου, όπως και η Αντεισαγγελέας ΑΠ Αναστασία Μασούρα, που εποπτεύει την υπόθεση σε ανώτερο επίπεδο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

#038;ab_channel=PronewsTV
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.