ΚΛΕΙΣΙΜΟ
To «κοτόπουλο» της Eurovision πιο πολύ άντρας είναι από κάτι προσκυνημένους

Αυστραλία: Δύτες κλώτσησαν καρχαρία στο πρόσωπο για να γλιτώσουν από τα σαγόνια του και έγιναν viral (βίντεο)

Έχει συγκεντρώσει πάνω από 959.000 προβολές

Αυστραλία: Δύτες κλώτσησαν καρχαρία στο πρόσωπο για να γλιτώσουν από τα σαγόνια του και έγιναν viral (βίντεο)

Viral έχει γίνει ένα βίντεο διάρκειας 53 δευτερολέπτων στο TikTok, τα πλάνα του οποίου δείχνουν την τρομακτική στιγμή που ο Tao Hoogland και ο φίλος του δέχθηκαν επίθεση από το θηρίο, ενώ έκαναν κατάδυση σε μια περιοχή που είναι γνωστή για τις εμφανίσεις καρχαριών.

«Η πιο έντονη επίθεση καρχαρία!», έγραψε στη λεζάνατα στο βίντεο, το οποίο έχει συγκεντρώσει πάνω από 959.000 προβολές. Ο Tao Hoogland έκανε ψαροντούφεκο με τον φίλο του Joseph, όταν ένας μεγάλος χάλκινος φαλαινοκαρχαρίας κολύμπησε κοντά τους στον κόλπο Shark Bay, στη Δυτική Αυστραλία.

Ο TikToker αποφάσισε να κινηματογραφήσει καθώς το κορυφαίο αρπακτικό κατευθύνονταν προς το μέρος του. Στο βίντεο, τον βλέπουμε να προσπαθεί να το πολεμήσει, πριν το κλωτσήσει στο πρόσωπο.

«Καθώς κοίταξα τον φίλο μου, μου έκανε νόημα ότι ήταν ώρα να φύγουμε, ειδικά επειδή είχαμε αρκετές άσχημες συναντήσεις με παρόμοιους καρχαρίες την προηγούμενη εβδομάδα», θυμήθηκε ο Tao.

«Ξαφνικά, ο καρχαρίας επανεμφανίστηκε πίσω μου και πριν καταλάβω τι συνέβαινε, επιτέθηκε στον φίλο μου ανάμεσα στα πόδια μας, προσπαθώντας να πάρει το ψάρι από το ψαροντούφεκο του».

Και οι δύο δύτες έσπευσαν να επιστρέψουν στην ακτή, αλλά σοκαρίστηκαν από το πόσο επίμονος ήταν ο θηρευτής. «Ο καρχαρίας προσπάθησε να πάρει το υπόλοιπο ψάρι από τα χέρια μας, καθώς κολυμπούσαμε πίσω στην ακτή», είπε ο Tao.

Στα σχόλια, οι χρήστες του TikTok έδειξαν δέος για το τρομακτικό γεγονός.

«Επιβίωσες από επίθεση καρχαρία!!!», έγραψε ένας. «Η καρδιά μου θα είχε σταματήσει δεν θα μπορούσα να κουνηθώ μετά από αυτό πόσο μάλλον να κολυμπήσω πίσω στην ακτή», ανέφερε ένας άλλος.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Παρά το σοκ που υπέστη μετά τη συνάντηση, ο Tao δήλωσε ότι αυτός και ο φίλος του που έκανε κατάδυση επέστρεψαν στον ωκεανό την επόμενη μέρα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.