Αυτές είναι οι δύο ράτσες σκύλων με την χειρότερη συμπεριφορά – Τι λέει ειδικός (φώτο-βίντεο)

«Αυτά τα σκυλιά δεν είναι για να τα βάζετε μπιμπελό στον καναπέ ή στο Instagram»

Αυτές είναι οι δύο ράτσες σκύλων με την χειρότερη συμπεριφορά – Τι λέει ειδικός (φώτο-βίντεο)

Ένας ειδικός στη συμπεριφορά σκύλων μέσω βίντεό του στο Tik Tok, αποκάλυψε τις δύο ράτσες που βλέπει πιο συχνά στην δουλειά του κι όπως αναφέρει για αυτό ευθύνονται οι ιδιοκτήτες τους.

Ο Γουίλ Άθερτον από το Ηνωμένο Βασίλειο, λέει πως οι δύο ράτσες σκύλων με την χειρότερη συμπεριφορά, είναι το Cocker Spaniel και το Cane Corso, καθώς συχνά υιοθετούνται για τους «λάθος λόγους».

Σε ένα viral βίντεο στο TikTok, ο ειδικός είπε πως τα Cocker Spaniel είναι μια ράτσα που χρειάζεται εκπαίδευση, αλλά οι ιδιοκτήτες συνήθως τα υιοθετούν για να τα έχουν στον καναπέ τους ή να τα εμφανίζουν στο Instagram, χωρίς να συνειδητοποιούν πόσο εκπαίδευση χρειάζονται. Σκύλος ράτσας Cocker Spaniel

«Αυτά τα σκυλιά δεν είναι για να τα βάζετε μπιμπελό στον καναπέ ή στο Instagram»

«Ως ειδικός στη συμπεριφορά ζώων, ειδικεύομαι στην εργασία με σκύλους όταν τα πράγματα πάνε τρομερά στραβά» λέει στο βίντεο.

«Εξαιτίας αυτού, βλέπω τις ίδιες ράτσες να εμφανίζονται ξανά και ξανά, παρουσιάζοντας τα ίδια είδη αρνητικών συμπεριφορών».

Πρόσθεσε πως τα Cocker Spaniel είναι τα πιο άτακτα σκυλιά και η «Νο 1 ράτσα που αποκτούν οι άνθρωποι για τους λάθος λόγους».

@iamwillatherton The worst behaved dog breeds I’ve ever worked with #fyp #dogbreeds #behavedog ♬ original sound – Will Atherton

«Φέρνουν αυτό το σκυλί που έχει εκτραφεί για να κάνει μια δουλειά και να εργάζεται όλη μέρα στους αγρούς και περιμένουν να γίνει μπιμπελό για τον καναπέ, ένα σκυλί του Instagram» εξήγησε ο ειδικός.

«Εξαιτίας αυτού του γεγονότος εμφανίζουν αντιδραστικότητα, γαβγίζουν διαρκώς, και δεν αντιδρούν στις εντολές».

Η άλλη ράτσα σκύλου που βλέπει πιο συχνά ο Γουίλ είναι το Cane Corso, το οποίο είναι ένα ιταλικό mastiff και το οποίο αποκαλεί μια από τις «προσωπικά αγαπημένες του ράτσες σκύλων στον πλανήτη». Σκύλος ράτσας Cane Corso

«Και πάλι, ο κόσμος τα αποκτά για λάθος λόγο χωρίς τον απαιτούμενο χρόνο, την αφοσίωση ή την εμπειρία που τα οδηγεί στην κακή φήμη των επιθετικά αντιδραστικών σκύλων» είπε.

Υπενθυμίζεται πως πρόσφατα μια έρευνα αποκάλυψε ποια είναι η πιο έξυπνη ράτσα σκύλου στον κόσμο.

Στη μελέτη αυτή, πρώτα με 35 βαθμούς (από τους 39) ήρθαν τα βελγικά μαλινουά, τα οποία χρησιμοποιούνται συχνά ως αστυνομικοί σκύλοι ή σκύλοι φύλακες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τα border collies ήταν δεύτερα με 26 βαθμούς ενώ το hovawart -μια γερμανική ράτσα- ήταν τρίτο με 25 βαθμούς.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.