
Μια ευφάνταστη ιδέα είχαν Ινδοί, όταν το φορτηγό τους κόλλησε στην λάσπη.
Όπως μπορείτε να δείτε στο παρακάτω βίντεο, έβαλαν δύο ελέφαντες να το σύρουν από τον βάλτο, έχοντας τοποθετήσει σχοινιά πάνω τους, τα οποία συνδέονταν με τις άκρες του οχήματος.
فعلاً الفيل أقوى حيوان بري على وجه الأرض
قوة الفيل الواحد تعادل من 12-20حصان
قوة الفيلين معاً قد تعادل ٢٥ إلى ٤٠ حصان تقريباً
قوة هـائلة لهذا المخلوق pic.twitter.com/awxd3RxxX1— عالم الحيوانات المفترسة والأليفة 🗺️ (@em4g1) July 5, 2026
Τα άγρια θηλαστικά το κατάφεραν με απόλυτη επιτυχία σε λίγα μόλις δευτερόλεπτα.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η δύναμη ενός ελέφαντα ισοδυναμεί με 12-20 άλογα, οπότε το έργο δύο τέτοιων ζώων γίνεται ευκολότερο, όταν συνεργάζονται.
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.