Εντυπωσιακό θέαμα από την Εύβοια – Φλαμίνγκο κάνουν στάση στις Αλυκές Κοπανά (βίντεο)

«Οι ιπτάμενοι επισκέπτες έρχονται απρόσκλητοι στο χωριό μας. Να τραφούν και να ξεκουραστούν»

Εντυπωσιακό θέαμα από την Εύβοια – Φλαμίνγκο κάνουν στάση στις Αλυκές Κοπανά (βίντεο)

Ένα σπάνιας ομορφιάς θέαμα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν όσοι επισκέπτονται τις τελευταίες ημέρες την Λάμψακο στην Εύβοια καθώς εντυπωσιακά Φλαμίνγκο έχουν κάνει στάση στις Αλυκές Κοπανά.

Ο Σύλλογος Πιτυούσα Νέας Λαμψάκου ανάρτησε φωτογραφίες και βίντεο στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης και προτρέπει τα μέλη του και  τους κατοίκους της περιοχής να προσέξουν τα πανέμορφα πουλιά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Οι ιπτάμενοι επισκέπτες έρχονται απρόσκλητοι στο χωριό μας. Να τραφούν και να ξεκουραστούν, για να συνεχίσουν το ταξίδι τους. Επιβάλλεται να τους παρέχουμε ένα καθαρό περιβάλλον για την προσωρινή διαμονή τους. Δεν πετάμε σκουπίδια. Δεν μολύνουμε τα νερά. Τους παρέχουμε την φιλοξενία που τους αρμόζει», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.