ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Ο καιρός έχει τρελαθεί – Είδαν χιόνι μετά από 64 ολόκληρα χρόνια στην Βραζιλία

Ο καιρός έχει τρελαθεί – Είδαν χιόνι μετά από 64 ολόκληρα χρόνια στην Βραζιλία

Ανεξήγητα πράγματα συμβαίνουν στον πλανήτη μας, καθώς η Βραζιλία κινείται σε ρυθμούς χειμώνα μετά το χθεσινό χιόνι έπειτα από 64 χρόνια.

Το σφοδρό κύμα ψύχους έχει χτυπήσει κυρίως τα νότια τμήματα της χωράς, με τη μετεωρολογική υπηρεσία Climatempo να καταγράφει χιονοπτώσεις ή χιονόνερο σε τουλάχιστον 43 πόλεις.

Σύμφωνα με το μετεωρολογικό Ινστιτούτο της Βραζιλίας οι χαμηλές θερμοκρασίες αναμένεται να συνεχιστούν μέχρι τις αρχές Αυγούστου και ίσως σχηματιστεί πάγος στις πολιτείες του Μάτο Γκρόσο ντο Σουλ, του Σάο Πάολο, του Μίνας Ζεράις και του Γκόιας.

«Είμαι 62 ετών και ουδέποτε είδα χιόνι στη ζωή μου», δήλωσε ο οδηγός φορτηγού Ιοντόρ Γκονκάλβες Μάρκες από το Καμπάρα ντο Σουλ στο τηλεοπτικό δίκτυο Globo. «Είναι απερίγραπτο να βλέπεις την ομορφιά της Φύσης», πρόσθεσε.

Η απότομη πτώση της θερμοκρασίας και το κύμα ψύχους ώθησαν, στο μεταξύ, άστεγους Βραζιλιάνους να αναζητήσουν καταφύγιο και ζεστό φαγητό σε ειδικές δομές.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.