ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτό το 9,9% του Βελόπουλου ΄διαβάζεται και ανάποδα: 6,6%. Και αν...

Πρόστιμο 4.000 ευρώ στο ΠΡΟ.ΚΕ.ΚΑ Φυλακίου για ρύπανση περιβάλλοντος

Πρόστιμο 4.000 ευρώ στο ΠΡΟ.ΚΕ.ΚΑ Φυλακίου για ρύπανση περιβάλλοντος

Πρόστιμο 4.000 ευρώ για ρύπανση περιβάλλοντος επιβλήθηκε στο ΠΡΟ.ΚΕ.ΚΑ Φυλακίου από την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.

Την απόφαση υπογράφει ο Αντιπεριφερειάρχης Έβρου Δημήτρης Πέτροβιτς και στάλθηκε ήδη στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη όπου ανήκει το ΠΡΟ.ΚΕ.ΚΑ, αφού ως γνωστόν το διπλανό ΚΥΤ είναι αρμοδιότητας του υπουργείου Μετανάστευσης και Ασύλου. Στην απόφαση που υπογράφηκε την περασμένη εβδομάδα σύμφωνα με πληροφορίες του Evros-news.gr, αναφέρεται ότι:

ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΜΕ

Την επιβολή διοικητικών κυρώσεων, χρηματικού προστίμου 4.000 ευρώ στο ΠΡΟ.ΚΕ.ΚΑ Φυλακίου της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ορεστιάδας, του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, για ρύπανση περιβάλλοντος από τη μη σύννομη διάθεση ανεπεξέργαστων αστικών λυμάτων, κατά παράβαση του ισχύοντος νόμου.

Το σοβαρό αυτό πρόβλημα με την ρύπανση του περιβάλλοντος από την ανεξέλεγκτη κατάσταση με τις βρωμιές, την μπόχα και δυσωδία που προέρχονται από τα ΚΥΤ και ΠΡΟ.ΚΕ.ΚΑ Φυλακίου και φτάνουν ως το χωριό, ανέδειξε με αρκετά ρεπορτάζ του το Evrow-news.gr. Μάλιστα τον περασμένο Ιούλιο κάναμε και επιτόπιο ρεπορτάζ για το πολύ σημαντικό αυτό θέμα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.