ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Όταν η δύση του ήλιου ενώνεται με την ανατολή – «Μαγικές» εικόνες! (βίντεο)

Όταν η δύση του ήλιου ενώνεται με την ανατολή – «Μαγικές» εικόνες! (βίντεο)

Στο αρχιπέλαγος Lofoten της Νορβηγίας που βρίσκεται στον Αρκτικό Ωκεανό δύο νεαροί βιντεοσκόπησαν ένα απίθανο θέαμα στον ουρανό που οφείλεται στο Αρκτικό Φως, το οποίο είναι ένα φυσικό φαινόμενο που συμβαίνει μερικές εβδομάδες πριν να γίνει ορατός ο Ήλιος του Μεσονυχτίου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τις μέρες του Αρκτικού Φωτός η δύση και η ανατολή του ηλίου «μπλέκονται» σε ένα παράξενο παιχνίδι που διαρκεί 8-12 ώρες γεμάτο φώτα και χρώματα. Είναι μέρα, ο ήλιος είναι ψηλά στον ουρανό, ξαφνικά νυχτώνει και μετά από λίγο ξανά ανατολή! Φαντασμαγορικό!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.