ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ντράπηκε ο Χίμλερ όταν άκουσε τον Μαγιορκίνη...

Φθιώτιδα: Μεγάλα προβλήματα από την κακοκαιρία – Έπεσε βράχος και έκλεισε ο δρόμος για Καρπενήσι

Φθιώτιδα: Μεγάλα προβλήματα από την κακοκαιρία – Έπεσε βράχος και έκλεισε ο δρόμος για Καρπενήσι

Δύσκολη νύχτα αλλά και πρωινό στην περιοχή από όσα άφησε πίσω της η κακοκαιρία που χτύπησε με σφοδρή βροχόπτωση και καταιγίδες τη Δυτική Φθιώτιδα τα ξημερώματα Τρίτης.

Έπεσε βράχος από την κακοκαιρία

Στο 40ο χλμ στο ύψος του γηπέδου της Βίτωλης μεγάλος βράχος αποκολλήθηκε, κόβοντας τα προστατευτικά σύρματα και παρασύροντας τα κιγκλιδώματα. Oπως αναφέρει το lamiareport.gr ο βράχος προσγειώθηκε στο δρόμο αφήνοντας στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Καρπενήσι έναν τεράστιο κρατήρα. Ευτυχώς εκείνη την ώρα δεν διερχόταν κάποιο αυτοκίνητο, ενώ στη συνέχεια κύλησε προς την άκρη του δρόμου όπου και σταμάτησε. Το σημείο σημάνθηκε από το ΑΤ Σπερχειάδας, ενώ η κίνηση διεξάγεται από το υπόλοιπο πλάτος του δρόμου με χαμηλές ταχύτητες. Μηχανήματα της Περιφέρειας ανέλαβαν την αποκατάσταση του κομματιού που καταστράφηκε, ενώ θα ελεγχθεί και πάλι η στατικότητα του χώρου.

Κεραυνοί και αστραπές από την κακοκαιρία

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η νύχτα έγινε μέρα από τους κεραυνούς τα ξημερώματα στην περιοχή, καθώς η δυνατή βροχή συνοδευόταν από αστραπές. Ένας κεραυνός που έπεσε νότια της Μακρακώμης στις 02:15’ τα ξημερώματα, είχε ως συνέπεια να αφήσει χωρίς ρεύμα μεγάλο κομμάτι της περιοχής. Η βλάβη αποκαταστάθηκε από το ΔΕΔΔΗΕ λίγο πριν τις 7 το πρωί.
Επίσης από άλλον κεραυνό, κάηκε και το μοτέρ στο αντλιοστάσιο της Γραμμένης αφήνοντας την περιοχή χωρίς νερό. Για την αποκατάσταση της βλάβης ενεργεί συνεργείο του Δήμου Μακρακώμης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.