ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Ακόμη μια έκρηξη στο ηφαίστειο Κιλαουέα στη Χαβάη – Λάβα ξεπηδάει από τον κρατήρα (βίντεο)

Το Αμερικανικό Γεωλογικό Ινστιτούτο ανέφερε ότι η νέα έκρηξη σημειώθηκε σε μια κλειστή περιοχή

Ακόμη μια έκρηξη στο ηφαίστειο Κιλαουέα στη Χαβάη – Λάβα ξεπηδάει από τον κρατήρα (βίντεο)

Μια ακόμη έκρηξη από το ηφαίστειο Κιλαουέα στη Χαβάη προσέφερε ένα εντυπωσιακό θέαμα με τη λάβα να ξεπηδάει από τον κρατήρα του ηφαιστείου, δημιουργώντας ένα σιντριβάνι λάβας.

Το υπερθέαμα αυτό κινηματογράφησε η εθελόντρια φωτογράφος Janice We, καθώς ο ήλιος άρχισε να ανατέλλει περίπου στις 7 το πρωί την περασμένη Κυριακή.

Το μαγευτικό αυτό θέαμα παρακολουθούσε η We και 15 ακόμα άτομα που ήταν εκεί.

Το Αμερικανικό Γεωλογικό Ινστιτούτο ανέφερε ότι η νέα έκρηξη σημειώθηκε σε μια κλειστή περιοχή και δεν αποτελεί απειλή.

Τα υψηλά επίπεδα ηφαιστειακού αερίου είναι ο κύριος κίνδυνος ανησυχίας, καθώς αυτός ο κίνδυνος μπορεί να έχει εκτεταμένες επιπτώσεις ανάλογα με τους ανέμους που πνέουν στην περιοχή.

Το Παρατηρητήριο Ηφαιστείων της Χαβάης συνεχίζει να παρακολουθεί στενά το ηφαίστειο Κιλαουέα.

Το NPS φιλοξένησε την Εβδομάδα Ηφαιστείων από τις 5 έως τις 11 Φεβρουαρίου για να αυξήσει την ευαισθητοποίηση των πολιτών σχετικά με τον σημαντικό ρόλο που έχουν τα ηφαίστεια στη διαμόρφωση του πλανήτη μας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.