ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Αυτή είναι η παραλία με τα κρυστάλλινα νερά που απέχει δύο ώρες από την Αθήνα – Από που πήρε το περίεργο όνομα της

Αποτελεί ιδανικό προορισμό για μια σύντομη μονοήμερη απόδραση

Αυτή είναι η παραλία με τα κρυστάλλινα νερά που απέχει δύο ώρες από την Αθήνα – Από που πήρε το περίεργο όνομα της

Η χώρα μας φημίζεται για τις παραλίες όμως μία είναι αυτή που κερδίζει αμέσως τις εντυπώσεις αφού εκτός από τα κρυστάλλινα νερά της και το υπέροχο τοπίο έχει ιδιαίτερο όνομα και βαθιά νερά.

Το ιδιαίτερο όνομα της παραλίας είναι Άκολη, ή αλλιώς Άβυθος, μια ονομασία που προδιαθέτει τους επισκέπτες για το βάθος των νερών της.

Τα κρυστάλλινα και πεντακάθαρα νερά είναι ιδανικά για μια αναζωογονητική βουτιά ενώ η μεγάλη έκταση της παραλίας επιτρέπει να κάτσει κανείς όπου θέλει για να ηρεμήσει από τη βαβούρα της πόλη και να απολαύσει το φυσικό τοπίο.

Για όσους αγαπούν τα αθλήματα, στο τέρμα της ανατολικής πλευράς της παραλίας υπάρχει εγκατάσταση beach volley και kite-surf.

Ο οικισμός Άκολη βρίσκεται μόλις 2 ώρες από την Αθήνα και αποτελεί ιδανικό προορισμό για μια σύντομη μονοήμερη απόδραση από το κέντρο της πόλης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στον προορισμό σας θα φτάσετε αφού κατευθυνθείτε λίγο μετά το Αίγιο. Ο οικισμός Άκολη είναι ένας νέος οικισμός ο οποίος έχει άνετες κάθετες οδούς (γεγονός που διευκολύνει την πρόσβαση), διαθέτει ποδοσφαιρικό γήπεδο, δημοτικό Σχολείο και Νηπιαγωγείο και Ιερό Ναό και χώρο στάθμευσης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.