
Ο Ευθύμιος Λέκκας, μιλώντας σε ιστοσελίδα για τον σεισμό που σημειώθηκε το πρωί της Τρίτης στα Ιωάννινα, τόνισε πώς «το ρήγμα που κυριαρχεί στην περιοχή έχει διεύθυνση ανατολή-δύση και τις προηγούμενες ημέρες έχει δώσει 2-3 μικρότερες δονήσεις».
Συγκεκριμένα, δήλωσε:
«Ο σεισμός σημειώθηκε στην Παραμυθιά και είχε μέγεθος 4,3 Ρίχτερ. Πρόκειται για δόνηση με μικρό εστιακό βάθος.
Παρακολουθούμε την εξέλιξη του φαινομένου. Το ρήγμα που κυριαρχεί στην περιοχή έχει διεύθυνση ανατολή-δύση και τις προηγούμενες ημέρες έχει δώσει 2-3 μικρότερες δονήσεις».
Η σεισμική δόνηση ήταν μεγέθους 4,3 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ και σημειώθηκε στις 09:43 το πρωί της Τρίτης.
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.