Εύβοια: Δεύτερος σεισμός μέσα σε 15 λεπτά – Αισθητός και στην Αθήνα (upd)

Τι συμβαίνει με την Εύβοια; - Το νησί «χορεύει» στον ρυθμό των Ρίχτερ επί σειρά ημερών

Εύβοια: Δεύτερος σεισμός μέσα σε 15 λεπτά – Αισθητός και στην Αθήνα (upd)

(Ανανέωση αρχικού κειμένου 12:50) Στον «χορό» των Ρίχτερ και πάλι η Εύβοια καθώς σημειώθηκε και δεύτερος σεισμός 3.9 Ρίχτερ λίγο πριν τη μία το μεσημέρι.

Συγκεκριμένα ο δεύτερος σεισμός είχε μέγεθος 3,8 Ρίχτερ και σημειώθηκε 9 χλμ ανατολικά από την περιοχή Ζάρακες και είχε εστιακό βάθος 9,5 χλμ.

Σχεδόν 15 λεπτά νωρίτερα είχε σημειωθεί ο πρώτος σεισμός 3,9 Ρίχτερ στην ίδια περιοχή με εστιακό βάθος 8 χλμ. Οι σεισμοί στην Εύβοια έγιναν αισθητοί στις γύρω περιοχές και στην Αττική.

Πιστεύετε ότι τα νυν τηλεοπτικά δίκτυα ενημέρωσης είναι:

  • Ανεξάρτητα από την κυβέρνηση (2%, 426 Votes)
  • Μερικώς εξαρτώμενα (3%, 708 Votes)
  • Πλήρως εξαρτώμενα (57%, 14.821 Votes)
  • Δεν βλέπω ειδήσεις στην τηλεόραση πλέον (38%, 9.913 Votes)

Σύνολο ψήφων: 25.868

Loading ... Loading ...

Σημειώνεται ότι προ τεσσάρων ημερών μεεγάλος σεισμός με επίκεντρο  της Εύβοια (ήταν τόσο μεγάλη η χρονική διάρκειά του που φάνηκε σα να ήταν δύο διαφορετικοί!) μεγέθους 5 Ρίχτερ έσεισε την Αττική, την Εύβοια και τις ακτές τις βορειοανατολικής Πελοποννήσου.

Το πρωί της ίδιας ημέρας είχαν γίνει άλλοι τρεις αρκετά ισχυροί σεισμοί μεγέθους 4,8 και 4,1 και 4,2 Ρίχτερ. Οι σεισμολόγοι ανησυχούν μήπως η Εύβοια δώσει μία σεισμική δόνηση μεγέθους 6 Ρίχτερ και τότε τα προβλήματα θα είναι ιδιαιτέρως μεγάλα.
Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.