ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Εύβοια: Προβλήματα ηλεκτροδότησης σε αρκετά χωριά – Χωρίς ζέστη οι κάτοικοι

Μεταφέρουν γεννήτρια στο χωριό Μαυρόπουλο

Εύβοια: Προβλήματα ηλεκτροδότησης σε αρκετά χωριά – Χωρίς ζέστη οι κάτοικοι

Προβλήματα ηλεκτροδότησης έχουν δημιουργηθεί σε αρκετά χωριά της Εύβοιας που βρίσκονται στο επίκεντρο της κακοκαιρίας «Μπάρμπαρα».

Σύμφωνα με τον ΔΕΔΔΗΕ, τα πιο σοβαρά προβλήματα ηλεκτροδότησης σημειώνονται στα χωριά Αγία Άννα, Κερασιά, Αμάρυνθος, στους Ανδρογιάννους και στο Μίστρο.

Τα συνεργεία του ΔΕΔΔΗΕ σύμφωνα και με το evima.gr, αντιμετωπίζουν επίσης σοβαρά προβλήματα πρόσβασης για την αποκατάσταση των βλαβών.

Εύβοια: Οι Αρχές μεταφέρουν γεννήτρια στο χωριό Μαυρόπουλο

Ωστόσο το μεγαλύτερο πρόβλημα με την ηλεκτροδότηση αντιμετωπίζει η περιοχή Μαυρόπουλο στο Μίστρο Εύβοιας, όπου μεταφέρουν αυτή την ώρα με πρωτοβουλία του προέδρου της Κοινότητας Μίστρου Ηρακλή Τσώκου, γεννήτρια στο χωριό, καθώς υπάρχουν πολλοί ηλικιωμένοι.

Γίνονται υπεράνθρωπες προσπάθειες τόσο από το πρόεδρο του Μίστρου σε συνεργασία με τα συνεργεία του ΔΕΔΔΗΕ να αποκατασταθεί η διακοπή ρεύματος άμεσα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.