ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Φιλιππίνες: Η στιγμή που ψάρι κλέβει το κινητό γυναίκας μέσα από τα χέρια της (βίντεο)

Προς έκπληξη όλων η συσκευή λίγες ώρες μετά, ξεβράστηκε στην ακτή

Φιλιππίνες: Η στιγμή που ψάρι κλέβει το κινητό γυναίκας μέσα από τα χέρια της (βίντεο)

Το γύρο του διαδικτύου κάνει ένα βίντεο που δείχνει μια γυναίκα στις Φιλιππίνες να πέφτει θύμα κλοπής από ένα… ψάρι.

Η νεαρή, που ονομάζεται Maquilan είδε το κινητό της να κάνει φτερά και να καταλήγει στο βυθό της θάλασσας.

Η ίδια βρισκόταν σε σκάφος στα ανοικτά των ακτών της επαρχίας Λέιτε και έβγαζε φωτογραφίες με τη φίλη της, όταν ένα ασημένιο ιπτάμενο ψάρι πήδηξε και «άρπαξε» το τηλέφωνο, που ακουμπούσε στα γόνατά της. Η συσκευή έπεσε στη θάλασσα και η ίδια έμεινε άφωνη, με αυτό που συνέβη.

Ένας φίλος της κατέγραψε το περιστατικό σε βίντεο. Σε αυτό, διακρίνεται το ψάρι να πηδά στη βάρκα, να συγκρούεται με το κινητό και εκείνο με τη σειρά του να πέφτει στον ωκεανό.

Η Maquilan σαστισμένη προσπαθεί να καταλάβει πώς εξαφανίστηκε το τηλέφωνό της. Μόλις συνειδητοποιεί ότι η συσκευή βρίσκεται πλέον στο βυθό της θάλασσας, εξαιτίας ενός ψαριού, ταράζεται.

Οι δύο γυναίκες ενημέρωσαν αμέσως τον υπεύθυνο του σκάφους, ο οποίος βούτηξε στο νερό και προσπάθησε να βρει το κινητό αλλά δεν τα κατάφερε.

Ωστόσο, προς έκπληξη όλων η συσκευή λίγες ώρες μετά ξεβράστηκε στην ακτή.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.